Nieuws van 2 puntje, puntje, puntjes !

Nieuws van 2 puntje, puntje, puntjes !

Het gebeurd meermaals dat mensen niiet in het daglicht willen treden en dat moet je respecteren.

Eventueel nieuws kan dan geplaatst worden, met inachtneming van discretie. Iemand die ontzettend gecharmeerd is van mijn Taniguchi collectie, en zich ook meermaals laat leiden om een goede koi uit het assortiment van Taniguchi aan te kopen, heeft me onlangs enkele foto's gestuurd van een sanke die hij verleden jaar heeft aangekocht.

Ze heeft niet lang gezeten, want ze vertrok vrij snel naar het buitenland. Ze was toen 56 cm als ik me niet vergis, maar er zat wel potentieel in de sanke, en dat had de eigenaar snel gezien. Ze is ondertussen 70 cm met een massieve body geworden, en de foto wil ik, ondanks de slechte kwaliteit, niet onthouden. Het gaat hier vooral over de geweldige body die de sanke tentoonspreidt.

Hallo Luc,

following our previous discussions attached please find 3 pics of a Taniguchi Sanke. Sorry about the pics quality - mobile and sun, Didn´t want to stress her, so just lifted the fish.

She is now 70 cm with an enormous body. The Hi thinned out - it could not stand/follow the growth rate. The future will show if it concentrates again. Look at the tailtube - where will she stop growing ?

She is not the only one with such growth, there are some other Taniguchi examples in my pond.

Best regards - KT

Het puntje, puntje, puntje van vorig nieuwsitem kwam met zijn vrouw uit het hoge noorden om even een kijkje te komen nemen naar één van zijn mogelijke nieuwe aankopen. Spijtig genoeg regende het, en dan ben je in het nadeel als je de vijvers buiten hebt liggen.

Tussen de buien door hebben we toch een aantal sanke kunnen bowlen, de laatste uit deze series, want het bestand wordt dun. In de 40 kuubs vijver heb ik nog maar 13 van deze zwaargewichten zwemmen. Eigenlijk vind ik dat perfect, want ze kunnen nu nog een maand of 3 genieten van voldoende plaats, zodat ze nog een positieve ontwikkeling kunnen maken.

Hier de bowl met de genomineerden. Het doet me nog altijd plezier om ernaar te kijken.

Ik heb er wel een foto van puntje, puntje, puntje bijgedaan. Hij wou niet op de foto, maar ik kon het niet laten om hem toch te fotograferen. Ik hoop dat hij me dit niet kwalijk neemt.

Zijn vrouw had een duidelijke keuze, en dat kom je zelden tegen. Gewoonlijk is het een strijd tussen man en vrouw en liggen de voorkeuren mijlenver uit elkaar. Ditmaal waren beide het eens over een sanke, wat de zaken zou vereenvoudigen.

Ze reden echter nog door naar Diksmuide om een bezoek te brengen aan Joachim van't Viske, en daarna zouden ze een bezoek brengen aan Arcen. Het wordt dus een gezonde strijd tussen Interkoi en t'Viske. Ik ben benieuwd naar de uitslag, maar ik ben een goede verliezer....

Eén ding heeft het leven me wel geleerd: je moet leren verliezen om te kunnen winnen, en alhoewel ik graag win, ik kan ook goed tegen mijn verlies. Je moet altijd maar zo denken, er is altijd baas boven baas...

Ik zal het wel horen...

Tenslotte kreeg ik op de valreep nog een foto binnen van iemand die verliefd is...de foto werd vergezeld met de volgende tekst Hey Luc hier eventjes mijne favoriet ,maar dat wist je al denk ik

‘

Meer afbeeldingen

Nieuws van 2 puntje, puntje, puntjes !: afbeelding 1
Nieuws van 2 puntje, puntje, puntjes !: afbeelding 2
Nieuws van 2 puntje, puntje, puntjes !: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240