Update showa Sekiguchi en Shiro van Omosako

Update showa Sekiguchi en Shiro van Omosako

Hoi Luc , had vandaag nog een kleine check van de koi in de vijver. De twee kleine sekiquichi lieten zich netten in de algenbrij.

Het zijn echt aangenaame koi deze Showa , Lilliputterke is trouwens nu zo goed als 22 cm ! Doet het goed !

Lilliputterke of 1403066

Sekiguchi 1403080

[/" target="_blank" rel="noopener">Ter info: de 1403066 is een showa die ik verloren waande. Er was een klant die deze showa wou kopen, maar ik kon hem nergens vinden. Hij is dus nu ondertussen gevonden, wat me weer geruststeld. (interkoi red.)

Bonnie zwom ook in het het net , daar was ik wel blij mee , ik wilde de koi graag zien.(Bonnie is één van deze twee shiro van Omosako) Er waren wat tegenvallende ontwikkelingen te zien. Met name onder de buik,, het wordt zo te zien een Ki Utsuri....ze lijkt vrouwelijk.

Clyde (de anders shiro) is zo goed als zeker mannelijk. Liet zich zeker niet netten , maar daar missen we niets aan....Die utsuri's , ik vrees de toekomst als ik beide koi zie... In oktober maar weer eens kijken !

Ik hoop dat het probleem bij de Shiro eigenlijk komt door de hoeveelheid alg. Ze zwemmen dik in de alg , ze eten Chlorella van probites . Misschien teveel van het goede ?! Na de winter is het misschien wel weg , we zullen zien.

De Sekiquichi zijn echt spontane Koi , aandacht voor de omgeving en geïnteresseerd in alles wat er om de vijver gebeurt. Is wel apart om te zien , alleen al hierom zijn ze erg aangenaam om te houden.

Ik vind dat het Hi zich goed houd als de groei marges ziet , Lilliputterke verdubbeld zich gewoon dit seizoen in lengte ! Nu 22 cm. Maar zon en alg , we weten het, het is gewoon noodzakelijk.

Elke dag klei en veel waterwissels, vaak continue en warmte. Jammer dat de herfst nu alweer begonnen lijkt als ik naar buiten kijk....Succces met de veiling en de laatste verkoop , die Sakai Sanke zal toch niet blijven zitten ? Ze zitten toch niet te maffen zeker ?!

Een tussendoortje

Zoals je kan zien staan er momenteel 5 koi op de pagina "nieuwe aanwinsten". Dit zijn uiteraard geen nieuwe aanwinsten, maar ik heb ze gisteren opnieuw gefilmd en gefotografeerd. Persoonlijk vind ik dat dit heel nette koi zijn voor een democratische prijs, maar om de één of andere reden, vinden ze geen eigenaar.

Ik zal iedere dag één van de 5 koi met een bepaald bedrag, tussen de 20 en 50 euro verminderen, totdat ik het genoeg vind. Als ze dan nog niet verkocht zijn, dan geef ik het op en laat ze gewoon verder zwemmen tot volgend jaar. Hou het dus in de gaten, en moest je interesse hebben dan hoor ik het wel. Ik zeg niet wanneer ik stop met het verminderen van de prijs. Eenmaal een bodemprijs behaalt, verdwijnen ze van de website en heb je je kans gemist.

Meer afbeeldingen

Update showa Sekiguchi en Shiro van Omosako: afbeelding 1
Update showa Sekiguchi en Shiro van Omosako: afbeelding 2
Update showa Sekiguchi en Shiro van Omosako: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137