Azukari kosten

Azukari kosten

Voor alle duidelijkheid nog even doorgeven dat ik zo snel mogelijk door moet krijgen of je een koi wil azukari laten of niet.

Vandaag komen ook nog alle koi van Taniguchi online, en je hebt nog een laatste mogelijkheid dat de vrouwelijke koi nog azukari kunnen blijven of niet. Hetzelfde geld voor de Momotaro en/of Sakai koi.

Ik moet echter het shipment regelen. Dit moet ik liefst nog voor morgenavond weten. Indien er iemand uit de nieuwe lichting van Taniguchi waar verdomd goede vissen tussen zitten nog gebruik wil maken van de Azukari mogelijkheid, zal het snel moeten gebeuren.

Volg de website, bekijk de koi die er nog bij moeten komen, en indien je een azukari wil meld het mij voor deze avond indien nodig. Ik ga zo dadelijk alle koi van Taniguchi online zetten, en ook alle koi die nu onder Japan mudpond staan kunnen als azukari ingeschreven worden, nadien is het te laat.

Mannelijke koi mogen niet azukari blijven. Morgen ga ik ook nog een aantal tosai handpicken met Ben op vraag van klanten. Er is een nieuwe zending binnengekomen en wij krijgen eerste pick....

Deze mogen niet azukari blijven en moeten verscheept worden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052