Spanning en sensatie ten top

Spanning en sensatie ten top

We wisten dat het een loodzware dag zou worden. Ik begrijp heel goed dat jullie niet begrijpen hoe het in zijn werk gaat en hoe ik achteraf de filmpjes moet koppelen aan de nummers, de juiste kopers erbij te zoeken, en zorgen dat er geen foutjes zijn.

Goed nieuws, er is maar 1 koi niet uit de mudpond gekomen en ik heb 2 koi laten inslapen omdat ze krom gegroeid waren.

Een groot succes op bijna 50 koi. Gelukkig waren ze niet verkocht en daarom zal ik in de toekomst ook geen koi meer verkopen die nog in de mudpond moeten gaan.

Alleen wanneer de mensen zelf al een koi hebben gekocht mogen ze beslissen of ze een seizoen in de mudpond mogen blijven of niet.

Ik moet nog 50 foto’s downloaden, in de juiste maat snijden en dan begin ik te uploaden, ik zal dus pas morgen namiddag aan het werk beginnen, want het is hier nu al laat en ik ben nog volop bezig om alles na te kijken.

Wat ik wel zal doen is een update geven van de koi die verkocht zijn. Ik heb alle mensen al op de hoogte gebracht van hun azukari, en ik zal deze nu in het nieuws zetten. Morgen volgt de rest.

Van de 50 koi zijn er enkele minder ontwikkeld, maar niet veel, en daar ben ik heel blij om. Naast de azukari heb ik geprobeerd om nog nieuwe koi aan te kopen, maar er was niets meer, ondanks het feit dat hij beloofd had enkele koi voor mij bij te houden. Zijn excuus…hij was het vergeten.

Het enige wat nog in azukari kon blijven waren ginrin showa, en daar heb ik er 9 van gekocht. Ikzelf vind het een geweldige variëteit, maar of ik ze populair kan maken is een ander verhaal.

Als ik ze verkoop zal je er 100% van overtuigd moeten zijn en dat ik geen verantwoordelijkheid of garantie meer neem. Ik heb altijd de mensen die een azukari hadden vergoed indien er problemen waren, maar dat doe ik niet meer !

Ik begin met de oudste koi.

De showa van Andreas 1611032 – 68 cm

De showa bij aankoop

De kohaku van Rick 1611037 – 70 cm

De kohaku bij aankoop

De sanke van Philip

Hier heb ik geen informatie van want die werd bij een andere dealer aangekocht.

Sanke van Belkoi 1710024 – 54 cm

De sanke bij aankoop

Sanke van Belkoi 1710026 – 51 cm

De sanke bij aankoop

Sanke van Belkoi 1710026 – 57 cm

De sanke bij aankoop

Deze koi staan nu te koop bij www.belkoi.be

De sanke van Michael 1711032 - 58 cm

De sanke bij aankoop

De kohaku van Philip 1710049 – 54 cm

De kohaku bij aankoop

De kohaku van Rudie – 1710051 – 59 cm

De kohaku bij aankoop

De kohaku van Rudy 1710034 – 42 cm

De kohaku bij aankoop

Deze kohaku werd niet in de mudpond gezet maar werd gewoon tussen de andere koi binnen gezet wegens een misverstand van vorig jaar, zo ook onderstaande tancho sanke.

De tancho sanke van Peter 1710035 – 33 cm

De tancho bij aankoop

De maruten sanke van Henri – 53 cm

De sanke bij aankoop

Dat waren de koi die meegedaan hebben aan het Azukari project en die verkocht werden. Morgen zal ik alle azukari online zetten met foto en filmpjes en die zullen ook te koop gezet worden. Ik hoop dat je er van kan genieten.

Verder heb ik nog 2 koi aangekocht, maar daarover later info.

Een tancho van 64 cm.Winnaar van de Hiroshima Nogyosai 65 Bu (zware competitie tegen de Hiroshima breeders zoals sakai, momotaro, takigawa en andere grootheden.

Een kohaku van 76 cm

BELANGRIJK EN DRINGEND

Mensen die koi als azukari willen laten moeten eerst en vooral goed nadenken over de gevolgen. Er is nu geen garantie meer. Laat me duidelijk en zo snel mogelijk verstaan of je azukari wil. Ik moet dan nog toestemming vragen aan de kweker met de bijhorende kosten.

Dus aan iedereen, ik moet het zo snel mogelijk weten van alle kwekers die we gedaan hebben. Geen reactie komen ze naar huis op 4 december. Sommigen zullen sowieso blijven tot volgend jaar vermits er problemen zijn met het transport. KLM heeft limieten ingesteld om de prijs omhoog te drijven....

Zo heb je toch al wat informatie te verteren. De rest volgt morgen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240