AZUKARI/OPGROEI PROJECT

AZUKARI/OPGROEI PROJECT

Onze Duitse collega Michael van Interkoi Germany heeft al meerdere koi verkocht via Interkoi in onze regio. Dat verloopt altijd in een ontspannen en goede verstandhouding. Nu wil hij een voorstel doen aan alle koikichi die interesse hebben in zijn opgroei project 2024. De informatie kan je hieronder lezen.

Onder deze link: KOI - JUMBO TOSAI AZUKARI 2024 hebben we Tosai vermeld die tijdens de zomer bij ons of in Japan zullen worden gehouden voor de opgroei. Dit zijn de beste Jumbo Tosai van dit seizoen, Het zijn maar liefst 17 stuks van hoge kwaliteit. De kwekers zijn Dainichi en uiteraard Momotaro. Wil jij ook je koi in deze supervijver laten opgroeien?

500 ton vijver momotaro

Alle koi staan natuurlijk ook op zijn onderdeel on de website van Interkoi. Selecteer Interkoi Germany op je controle panel en je ziet al zijn koi verschijnen. Het is een rijk gamma van tosai tot en met jumbo.

Azukari Duitsland:
Hier zwemmen de koi in een buitenzwembad bij 22-24°C en worden ze 5-6 keer per dag gevoerd met behulp van een voerautomaat. De resultaten hiervan hebben in het verleden geleid tot prachtige resultaten. Zelf ben ik altijd begeesterd als hij zijn koi naar Arendonk brengt. Ze zien er telkens grandioos uit.

Azukari Japan:
Op de Momotaro Koi Farm zullen de koi van de laatste veiling gedurende de zomer groeien in een Tategoi-vijver van 500.000 liter. De vissen met "Azukari Japan" zijn momenteel tussen de 43-47cm. Na hun azukari periode in de herfst moeten ze ruim 55-60 cm zijn. Geniet van dit aanbod en gun je koi deze 500 Ton vijver.

Houd er rekening mee dat de aankoopprijs inclusief opslag gedurende de zomer is en dat u een Nisai koopt met 55-60 cm. Uiteraard kunnen we op dit ogenblik geen transportkosten verrekenen. Dat kan pas als we weten hoe groot ze zijn na hun opgroei periode dit najaar of misschien na overleg begin volgend jaar

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Michaël Grendel
Interkoi Germany.

5
6
4
9
10
12
12
7

Meer afbeeldingen

AZUKARI/OPGROEI PROJECT: afbeelding 1
AZUKARI/OPGROEI PROJECT: afbeelding 2
AZUKARI/OPGROEI PROJECT: afbeelding 3
AZUKARI/OPGROEI PROJECT: afbeelding 4
AZUKARI/OPGROEI PROJECT: afbeelding 5
AZUKARI/OPGROEI PROJECT: afbeelding 6
AZUKARI/OPGROEI PROJECT: afbeelding 7
AZUKARI/OPGROEI PROJECT: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml