European Koishowa Oldenzaal

European Koishowa Oldenzaal

Eerst en vooral melden dat de Euregio koishow voortaan door het leven zal gaan als European Koishow, en terecht. Het is nog altijd één van de mooiste koishows en de kwaliteit van de koi liegt er ook niet om.

Ik vertrok met een bezwaard hart gisterenmorgen rond 11 uur. Het regende en nog geen klein beetje. Onderweg heb ik er nog aan gedacht om naar huis terug te keren, want dat kon nooit goed gaan in deze zondvloed. 

Het bleef maar regenen tot 5 km voor Oldenzaal en geloof het of niet, daar was het over met regenen en het was er kurkdroog. Wat een verademing en het terrein zag er weer picobello uit. Het terrein is ook omgeven aan een prachtig meer, waar ik enkele foto's van heb bijgedaan.

De ontvangst was bijzonder vriendelijk zoals ieder jaar, en het deed me plezier om regelmatig ontmoet te worden met de woorden, " Hallo Bompa,  hoe gaat het met jou."  Altijd fijn om te horen en dat ze je kennen.

Het belangrijkste natuurlijk is om zo vlug mogelijk de koi in het bijhorende vat te doen. Zoals atlijd ging dit weer vrij vlot. Ik kreeg vat 28 toegewezen en in een wip en een zucht was de nodige hulp aanwezig om de koi op een degelijke manier over te zetten. Ik vind dat ik een mooi vat heb samengesteld, kijk zelf maar

Na het uitladen van de koi kon ik even rondkijken. Ik herkende redelijk veel koi van Interkoi, en dat doet me plezier. Vooral de koi van Nico namen een belangrijke plaats in natuurlijk, want die kende ik nog allemaal. Nico werd bijgestaan door Ben. Het was een hele tijd geleden dat ik Ben nog ontmoet had en het was heel nobel van hem dat hij me kwam bedanken voor de geweldige 15 jaar dat hij bij Interkoi had meegewerkt.

Er was wel een vat dat mij aandacht trok. Het vat van Rob, de vriend van André. Samen hadden zij deze 3 kohaku aangekocht in Japan en zij kunnen dus ook onder de vlag van Interkoi Ameide geplaatst worden. Het zou me verbazen moesten deze 3 kohaku niet met enkele grote prijzen, zoniet de allergrootste gaan lopen. Benieuwd wat het verdict wordt.

Enige tijd later kwam André aangereden. Samen hebben ze de koi van Interkoi Ameide uitgeladen. Daarna was het de beurt aan de koi van Ramon. Het zou me niet verbazen indien de 3 musketiers gaan strategie hebben afgesproken om niet met elkaar te concurreren. Het valt enigszins op.

Ze beloven in ieder geval aangenaam koiweer voor de volgende dagen. Ik hoop in ieder geval op een fijn weekend. Wat de ingezette koi van Interkoi Arendonk betreft. Ik hoop natuurlijk dat ik misschien een aantal kopers kan activeren.

Ik heb een foto samengesteld met de koi die ik allemaal heb ingezet met vermelding van hun prijs. Indien er mensen zijn die interesse hebben, dan kunnen ze de koi natuurlijk live bekijken en indien gewenst aankopen. Het liefst verkoop ik alle koi in één deal, maar dat zal wel wishfull thinking zijn. Contacteer me in ieder geval als je interesse moest hebben en verlies niet uit het oog dat ik een social deal mentaliteit heb momenteel. De koi mogen ter plaatse meegenomen worden of ze mogen nadien in Arendonk opgehaald worden. De keuze is aan U.

Lees ook het vorige nieuwsitem van Interkoi Germany.

european koishow

3
1
2
3
3
1
2
2

Meer afbeeldingen

European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 1
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 2
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 3
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 4
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 5
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 6
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 7
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 8
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 9
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 10
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 11
European Koishowa Oldenzaal : afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

Mooie vaten.

Succes Interkoi deelnemers


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml