Bandvoerautomaten

Bandvoerautomaten

Deze week zijn er weer een groot aantal bandvoerautomaten binnengekomen, dit op speciale vraag van de mensen.

Men is er blijkbaar tevreden over. Het systeem is simpel, maar doeltreffend, en met wat fantasie kan men voerbeurten geven zoals je het zelf wil.

Je kan de transportband volleggen van begin tot einde zodat de koi de ganse tijd door voer tot zich nemen. Gevolg...de koi blijven wachten onder de transportband totdat het voer in hun mond valt...leuk om te zien.

Of je kan de transportband indelen en het voer op hoopjes leggen, zodat het om de 2 of 3 uur een hoopje voer in het water gooit. Dit laatste gebruik ik het meeste op dit ogenblik.

De voerautomaten die ik besteld heb zijn er met een band van 12 uur, of op 12 uur is de hele band opgerold. Het systeem is eenvoudig, wat dikwijls het beste is, maar het functioneert dan ook altijd zonder problemen.

De aankoopprijzen zijn helaas serieus gestegen, en dat is wel spijtig, maar welke prijzen steigen er tegenwoordig niet ? (koiprijzen....??). Ik heb ze momenteel onder de knop "shop" gezet, want ik wil dit onderdeel in de toekomst wat meer uitbreiden.

Ik heb nog een filmpje gemaakt in de zomer van de voederautomaat, altijd mooi om te bekijken.

De bandvoerautomaten die ik nu heb binnengekregen kosten nu 189 euro, maar als ze nu zaterdag gekocht en meegenomen worden zal ik een grote korting geven. Hoe hoog die korting is, moet je zelf maar komen bekijken, ze staan klaar...

Ik heb met de shop niet veel gedaan, en het is niet de bedoeling om er een uitgebreid gamma in te zetten. Ik ben van plan om het uit te breiden met bepaalde dingen die interessant zijn om te kopen en die niet alledaags zijn, of die goedkoper kunnen verkocht worden omdat ik bepaalde bronnen heb gevonden die het produkt interessanter maken, zoals bijvoorbeeld de melkzuurbacteriën die ik verkoop.

Mijn vorige levering was vrij snel uitverkocht, en ik heb ondertussen een nieuwe lading besteld. Hopelijk komen ze vandaag nog binnen, dan zijn ze vanaf zaterdag weer beschikbaar.

Ik verwacht trouwens morgen vrij veel volk ditmaal. Er zijn al bepaalde mensen die me laten weten hebben dat ze komen...ik hoop dat het weer een gezellige zaterdag wordt. Al wie van plan is te komen, moet het maar melden in de reacties hieronder, dan kan ik me al voorbereiden en zorgen dat er voldoende koffie is.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240