Belangrijk bericht

Belangrijk bericht

Zaterdag 28 april zal ik pas open zijn vanaf 14.00 uur.

Door bepaalde omstandigheden kan ik niet vroeger open zijn. Ik moet in de voormiddag nog een belangrijke afspraak vervullen aan de zee, en kan niet vroeger beginnen met de herschikkingsdag. Rechtzetting: ondertussen heeft Ben bevestigd dat hij reeds vanaf 12 uur aanwezig zal zijn.

Nu wil ik deze zaterdag toch in het teken zetten van de herschikkingsdag, en dit koppelen aan een speciale verkoopdag. Een 15-tal vissen zullen verplaatst moeten worden, maar tevens geef ik ook de gelegenheid aan mensen om deze koi te kopen tegen sterk gereduceerde prijzen. Wel op één belangrijke voorwaarde: de koi moeten onmiddellijk meegenomen worden.

Het gaat hier niet om minder goede koi, integendeel. het gaat over een groot aantal zeer goede nisai die het zelfs bijzonder goed gedaan hebben, en die zeker een aanwinst zijn voor je vijver.

Iedere koi die zijn weg vind naar een nieuwe habitat is gewoon een goede zaak. Om het risico van overplaatsen zoveel mogelijk te beperken, zal ik deze koi op de dag van aanbieding, dus zaterdag, tegen sterk verlaagde prijs presenteren.

De korting geef ik echter niet vooraf op, maar zal ik pas zaterdag doorgeven, en kan zeer sterk oplopen. Je aanwezigheid is dus vereist. Wel eraan denken: kopen is betalen en meenemen. Het zal je echter geen windeieren leggen. Iedere koi is een aanwinst voor je vijver. Er komen echter teveel en te grote koi binnen volgende week, zodat het belang van nieuwe opvang niet mag onderschat worden.

Op de foto's zie je een overzicht van de koi die verplaatst gaan worden met de bijhorende en normale prijzen. Via de codenummers kan je ze terugvinden op de website. De foto's en de filmpjes op de website zijn niet volledig up to date, want er zijn al een tijdje geen nieuwe foto's en filmpjes van deze koi geplaatst.

Om de presentatie wat meer kleur te geven, ga ik ook een kleine voorstelling doen op Japanse wijze van iedere koi die verplaatst zal worden. Vooraf zullen de koi in een vat geplaatst worden zodat je deze even kan bekijken. (tussen 14.00 en 14.30 uur). Vanaf 14.30 uur zullen ze één voor één in een bowl gezet worden en zoals ze in Japan doen, door de rij van toeschouwers gereden worden.

Op het moment van presentatie zal de promotieprijs genoemd worden. Is er iemand die interesse heeft, wordt de koi afzonderlijk gezet totdat hij mee naar huis kan. Indien er niemand interesse heeft, dan gaan ze naar hun nieuwe verblijfplaats in Arendonk, en vervalt de korting.De toegestane korting zal afhangen van de koi.

Tot zaterdag wil ik echter de mensen die misschien ook interesse hebben, maar om de één of andere reden niet kunnen komen, ook de mogelijkheid geven om één van deze koi aan te kopen. Dit kan echter alleen maar door een bod uit te brengen op de koi, en met de overeenkomst dat deze voor 2 mei opgehaald wordt.

Ik hoop dat ik genoeg interesse kan opwekken om een interessante dag te organiseren.

Meer afbeeldingen

Belangrijk bericht: afbeelding 1
Belangrijk bericht: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240