Belangrijk bericht

Belangrijk bericht

Op 13 december is er iemand geweest tijdens de ontmoetingsdagen die met Rini Groothuis gesproken had over Lithaqua mineralen.

Er is toen beloofd dat Rini deze mineralen eens zou meebrengen als hij tijd ervoor had. Er is echter 1 groot probleem. Rini weet niet meer aan wie hij dat beloofd heeft, en ik was er niet bij.

probleempje:Ik heb nu een zak Lithaque mineralen bij mij staan, en ik kan de persoon niet vinden die dit gevraagd had.

Oplossing::

Wil de persoon die met Rini afgesproken had om de Lithaqua in huis te halen zich even melden ? Hij kan deze zal gewoon komen ophalen. Hij staat klaar in Arendonk. Liefst nu zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur. Gelieve te mailen naar luc@interkoi.eu.

Nu ik toch bezig ben over Lithaqua, zal ik nog even uitleggen wat het is:

Lithaqua wordt gebruikt als bodemsubstraat of filtermedium. Het bestaat uit onregelmatige korrels van 3 tot 7 mm. Lithaqua dient als drager voor nuttige bacteriën op de bodem of in het filter. Het buffert pH en regelt KH dankzij zijn hoog gehalte aan carbonaat en lost heel langzaam op in het water. De levensduur is afhanklijk van pH en KH en bedraagt maanden of jaren. Er is geen beperking voor het gebruik van Lithaqua, tenzij dat de laag op de bodem van de vijver nooit dikker mag zijn dan 1 of 2 cm.

Dankzij hun samenstelling heeft Lithaqua een trage maar langdurige werking. Er komen dus geen bruuske schommelingen voor in de waterkwaliteit. Noch vissen noch bacteriên houden van plotse schommelingen, maar zij passen zich goed aan bij trage veranderingen.

Beide producten bevatten mineralen en spoorelementen die zij afgeven aan het water om het biologisch evenwicht te ondersteunen of te herstellen. Lithaqua werkt als ionenuitwisselaars en helpt op die manier mee om fosfaat te fixeren en minder beschikbaar te maken voor algen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240