Belangrijk nieuws

Belangrijk nieuws

Volgende week zaterdag 15 en zondag 16 juni ben ik zeker gesloten, wil je dit noteren.

Indien je nog koi wil komen ophalen of als je een bezoek hebt gepland, hou er dan rekening mee dat dit volgende week zaterdag 15 en zondag 16 juni niet mogelijk is. Vincent en Nikki treden in het huwelijk op zaterdag 15 juni. Vincent is mijn derde zoon, die momenteel zaakvoerder is van Sportselect. Nikki wordt mijn derde schoondochter.

Je kan door de week altijd bellen om een afspraak te maken, dat is zoals altijd geen probleem. Ondertussen zijn de temperaturen stilaan in overdrive gekomen, en is het de moment om de nog overblijvende koi op te komen halen.

Er staan nog 29 koi op de wachtlijst, en het zou plezierig zijn, moest dit voor 23 juni kunnen gebeuren, tenzij er speciale afspraken zijn gemaakt. Vandaag ga ik trouwens ook de meeste koi die binnen zitten indelen in hun vaste verblijfplaatsen.

Met andere woorden, zullen de azukari ingedeeld worden in twee groepen. De juiste indeling zal ik ter plaatse, en op het moment zelf maken. De koi die verkocht zijn zullen een eigen vijver krijgen, zodat er geen vergissingen kunnen gemaakt worden als je op bezoek komt.

De verkoop dit jaar is bijzonder goed geweest, ondanks de slechte vooruitzichten. Ik ben hier dan ook zeer dankbaar voor. Ik had het echt niet verwacht, maar ben dan ook zeer tevreden met het resultaat tot hiertoe. Hopelijk zet zich deze tendens nog even door.

Ik heb gisteren, samen met de shiro, ook de overblijvende tancho even op film gezet, en dat wil ik je natuurlijk niet onthouden. Wat wel vooral opvalt is de enorme groeipotentie van deze tancho. Waren het nog mini's toen ze aankwamen, ze zijn nu degelijk al enkele centimeter gegroeid.

4 Van de 6 zijn goed tot heel goed. Eentje begint een hartvormige tanchovlek te maken, en eentje heeft een hap in de vlek gevormd. Je ziet, het is niet allemaal perfect wat ontwikkelt, alhoewel er in principe geen echt slechte tussenzitten. Je bemerkt ook langzamerhand de overgang van baby naar een goed gevormde koi. Ik denk en ik hoop dat diegenen die er reeds eentje hebben aangekocht, het zich niet zullen beklagen.

Ondertussen blijven de koi genieten van de rode muggelarven. Het blijft een genot om ze bezig te zien, vooral de kleinere koi kunnen zich vermaken met de amuse.

Al diegenen die op bezoek komen tijdens dit weekend, en ze willen dit graag eens proberen, krijgen van mij GRATIS een pakket rode muggelarven. Het enige wat je ervoor moet doen, is het vragen, want ik durf dat zeker en vast vergeten. Geef de koi rustig even de tijd om het te leren kennen, en je zult zien dat ze binnen een niet al te lange tijd het systeem doorhebben, en minimaal een uur of 2 plezier hebben van deze lekkernij.

Wat betreft de blauwe bowls

Ik heb op dit moment nog geen nieuws ontvangen over de transportprijzen. Voor zover ik weet hebben ze een transport van deze bowls nog nooit naar België gedaan en moeten ze dit nog wat onderzoeken. Afwachten is dus de boodschap. Er zijn een 20-tal mensen die interesse hebben in de bowl. Zo gauw ik de transportprijs binnen heb, geef ik deze aan jullie door.

Ik zal dit weekend open zijn zoals altijd op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur. En zoals altijd is iedereen van harte welkom.

Meer afbeeldingen

Belangrijk nieuws: afbeelding 1
Belangrijk nieuws: afbeelding 2
Belangrijk nieuws: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240