Belgian Koi Society

Belgian Koi Society

Ik heb me gisteren laten overhalen om de show van de Belgian Koi Society dit jaar mee te doen.

Ik was het zeker niet van plan, maar door toedoen van Jos, ben ik overstag gegaan. Ik heb dus een groot en een klein vat ter beschikking aangeboden gekregen, en zal voor de eerste keer meedoen met de show op 21 en 22 juni.

Hij heeft al zijn charmes in de strijd gegooid, want ik was het zeker niet van plan, maar toen ik de volgende tekst te lezen kreeg, ben ik gezwicht ! : Luc, jij bent een grote Belgische dealer. Daarom willen wij jullie er graag bij. Vaten volkrijgen, dat is geen probleem. Ik wil dat de Belgen aanwezig zijn. Ik kan je twee vaten geven Luc. Je zou er ons een plezier mee doen en de club steunen. Mag ik je tevens flyers en een aantal affiches van onze Show laten toesturen?.

Het mooie ervan is dat hij in meervoud spreekt, maar in feite doe ik zo goed als alles alleen, hhahahaha, en een echte dealer....daar reken ik me eigenlijk niet bij. Ik hoop dus dat ik er geen spijt van krijg.

Via de banner aan de rechterzijde, kan je alles lezen over de koishow. Ik hoop dat alle Belgen zich nu eens inspannen om aan deze show mee te doen, zodat we eindelijk eens een groot evenement kunnen opbouwen. Ik zal het op mijn manier steunen. We mogen tenslotte niet vergeten dat België een vooraanstaande plaats inneemt in het koigebeuren, en dat we meestal met een groot aantal dikke prijzen gaan lopen.

Koishow 2014 Bokrijk

Koishow 2013 is nog maar net voorbij en er wordt nu al reeds volop gedacht aan de koishow in 2014. En ja hoor, de eerste krijtlijnen zijn reeds uitgetekend. De datum en plaats is reeds bekend, 21 en 22 juni.

De locatie blijft dezelfde als de vorige 2 geslaagde edities, dus opnieuw in Bokrijk (Limburg). Domein Bokrijk is een ideale plaats met grote droge grasvelden, goede toegankelijkheid met ruime parking voor onze bezoekers en standhouders. Tevens is de koishow ook goed bereikbaar met de bussen van de Lijn, maar ook vlakbij is er een stopplaats voor de trein.

Voordeel is ook dat domein Bokrijk zeer bekend is, zelfs tot over de landsgrenzen. Ook is er een goede samenwerking met Bokrijk wat het vooral aangenaam maakt om aan de vele voorbereidingen te beginnen. Voor degene die er een daguitstap van willen maken kunnen weer gebruik maken van combitickets die we aan onze bezoekers aanbieden indien gewenst. Weeral wordt er ook veel aandacht besteed aan de aanwezigheid van kinderen, met o.a. een grimstand en springkasteel

Dit jaar zal er ook een voorverkoop van toegangskaarten zijn en zullen uiteraard voordeliger zijn. Meer info hierover volgt later. We kijken er alvast naar uit om u opnieuw te mogen begroeten op de Koishow in Bokrijk. (Belgian Koi Society.)

Bij deze een oproep tot alle Belgen om zich in te schrijven voor deze show. Als je je niet inschrijft, kom dan minstens eens kijken. Als er voldoende animo is, zal ik volgend jaar opnieuw een stand inhuren, zodat het zoals vroeger weer lekker gezellig wordt. Al wie er naartoe komt, graag een reactie hieronder....

Meer afbeeldingen

Belgian Koi Society: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240