Belgium Koi Meeting 2009

Belgium Koi Meeting 2009

Op zaterdag en zondag 20-21 juni vind de Belgische Koi Meeting plaats. Dit evenement is vooral bekend voor de inzet van koi van hoge kwaliteit.

Wij zullen er ook aanwezig zijn, zij het met totaal andere koi dan de koi in Hilvarenbeek. Wij laten onze deelnemers van Hilvarenbeek wat rusten om opnieuw vertegenwoordigd te zijn in Arcen, want 2 shows na mekaar vinden we iets teveel van het goede.

Informatie Belgium Koi Meeting 2009

Tijdens deze beurs en koishow kunnen hobbyisten en handelaren uit binnen- en buitenland hun Koi tentoon stellen aan het grote publiek. Spectaculaire vissen en de meest geavanceerde technieken op vijvergebied worden op deze dagen aan het publiek voorgesteld. Japan, de bakermat van de Koi staat centraal op dit evenement. Een internationale jury zal onder leiding van de grootmeesters uit Japan de jurering van onze Koi op zich nemen.

Op onze Koishow krijgen andere culturele uitingen uit Japan, zoals Bonsai, ook ruime aandacht waardoor het altijd een zeer gevarieerd programma is. De aanwezige handelaars staan garant om u op de juiste wijze te adviseren. Bent u dus van zin om een nieuwe vijver aan te leggen of de huidige vijver te verbouwen? Of wil u gewoon genieten van de prachtige vissen of de sfeer. Dan bent u op de Belgium Koi Meeting aan het juiste adres!

Kinderen zijn ons waardevolste bezit. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders dan ook gratis binnen en worden verwend in ons kinderpark met toezicht. Een dergelijk evenement kan niet zonder een unieke locatie vandaar onze voorkeur voor de Japanse Tuin in Hasselt.

Bovendien is Hasselt een zeer leuke stad. www.hasselt.be.

Zijn jullie er ook ?

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml