Ben's bakje

Ben's bakje

Ik ga zo dadelijk de nummers 41 tot en met 50 activeren.

De verkoop van de tosai is ondertussen voorspoedig verlopen waar ik heel blij mee ben. Er zijn helaas mensen die ik moet teleurstellen omdat er sommige koi heel populair zijn blijkbaar, maar het is niet anders.

Er komen echter nog serieuze kandidaten aan bod, maak je niet ongerust er is nog keuze genoeg. Wel hebben verschillende mensen de weg gevonden naar mijn YouTube kanaal waardoor ze een voorsprong krijgen op het moment dat ik ze aanbied via de website.

Je moet begrijpen dat het moeilijk is om een verkoop te weigeren, het blijft helaas gedeeltelijk een commercieel gebeuren, en de organisatie om alles in zo goed mogelijke banen te leiden is natuurlijk ook van belang.

Ik ben bijzonder blij met deze collectie en denk eraan om de koi die overblijven een bepaalde doorgroei te geven. Niet dat ik ze ga "koken" om ze zo groot mogelijk te maken, maar misschien niet onverstandig om ze na de quarantaine een constante temperatuur van 18° of 20° of 22° te houden in een daarvoor speciaal voorziene vijver.

Ik heb nog een buitenvijver, ja hoor buitenvijver, want ik ga ze echt niet binnen houden, die ik kan voorzien van zweefalgen in combinatie met constante temperatuur om de overblijvers een zo goed mogelijke doorgroei naar nisai te geven.

Een constante temperatuur en zweefalgen zijn onze stokpaardjes dit in combinatie met nog wat andere natuurlijke truukjes. Wat ik ga voorstellen is het volgende:

De koi die op dit ogenblik NIET verkocht zijn. Dus vanaf nummerke 31 tot en met 72 mogen tegen een extra vergoeding van 50 euro op de aangeboden prijs, een seizoen doorgroeien naar nisai.

Met een seizoen, bedoel ik vanaf dat ze uit quarantaine komen tot en met 15-30 oktober. Daarna moeten ze onherroepelijk opgehaald worden.

Misschien is dit een mooi aanbod dat door velen gesmaakt wordt.

Het doet me ook nog een beetje terugdenken aan de tijd met Ben's Bakje, al lang geleden maar toch met de nodige nostalgie begenadigd. Ik heb nog een filmpje gevonden uit die tijd...Mooi om te zien..Ben's Bakje.

Meer afbeeldingen

Ben's bakje: afbeelding 1
Ben's bakje: afbeelding 2
Ben's bakje: afbeelding 3
Ben's bakje: afbeelding 4
Ben's bakje: afbeelding 5
Ben's bakje: afbeelding 6
Ben's bakje: afbeelding 7
Ben's bakje: afbeelding 8
Ben's bakje: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240