Bescherming tegen de zon

Bescherming tegen de zon

Het zal de komende weken nodig zijn om de koi te beschermen tegen de stralende zon, want het beloofd goed weer te worden.

In de zomer overdek ik de vijvers voor de helft met een zwart winddoek dat nog wel zonlicht doorlaat, maar de koi toch de mogelijkheid geeft om zich te beschermen. Of ze het doen is nog maar de vraag.

Bij deze nog een filmpje van het winddoek. Ik neem je ook een beetje mee onder het doek, zodat je de sfeer kunt proeven hoe het daar is, en je ziet onmiddellijk dat het er niet donker over is.

Ik verkoop redelijk veel van deze winddoeken voor allerlei toepassingen. Dan voor het maken van een pergola boven de vissen, dan voor de zijkanten van de vijver af te werken, noem maar op.

Het voordeel is dat ik ze op maat laat maken, omzomen en versterken, en op bepaalde plaatsen een ring erdoor laat slaan om ze te bevestigen.

nieuw afdakje

Een pergola

Randafwerking vijver

Het belooft vandaag een bloedhete dag te worden. Ik ben benieuwd of er dan nog volk gaat komen, maar we zien wel. Het verlengde weekend zal er ook geen goed aan doen, en dat merk ik aan het aantal unieke bezoekers dat verminderd is tot 565 voor gisteren.

Wat gas bijgeven en nog wat promoties maken om het op te krikken.

Meer afbeeldingen

Bescherming tegen de zon: afbeelding 1
Bescherming tegen de zon: afbeelding 2
Bescherming tegen de zon: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml