Slechte timing

Slechte timing

Mijn Sekiguchi Saterday viel letterlijk in het water. Blijkbaar was het verlengde weekend en het bijhorende prachtige weer, te veel van het goede.

Er was dan ook totaal geen interesse voor het kleine spul. Ondanks het feit dat dit mooi geselecteerde visjes zijn, was de opkomst zo goed als nihil. Ik ga ze dan ook uit de verkoop halen.

Wel had ik de ganse dag goed gezelschap, en werden er toch nog 3 koi opgehaald. Kris kwam zijn sanke en kigoi ophalen. De sanke is er eentje van de veiling van november vorig jaar, en is van 57 in november op de veiling, doorgegroeid naar 64 gisteren, wat toch een dankbaar resultaat is. Kris heeft beloofd om deze einde van dit jaar over de 70 cm te krijgen. een filmpje hoort er natuurlijk bij.

De kigoi komt van Katsumi, en heeft een bijzonder mooie huidkwaliteit. Voor mij een onbekende faktor, want ik ken de kweker/dealer in principe niet. Het was een plezierig man, maar volgens mij meer dealer dan kweker.

Marcel had zijn oog laten vallen op deze chagoi, en twijfelde geen 5 seconden om deze mee naar huis te nemen. Er was weinig op af te keuren. Het netpatroon en de zuiverheid van deze chagoi heeft een mooie belofte in zich voor de toekomst.

Weinig nieuws, dus weinig te vertellen. Mijn bezoekersaantal van gisteren is toch op 579 unieke bezoekers gestrand, wat zeer weinig is, maar daar zal het verlengde weekeinde wel mee te maken hebben.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240