Wil jij eens een show meedoen ?

Wil jij eens een show meedoen ?

Misschien wil je wel eens een show meedoen, maar zie je het niet zitten met al die rompslomp.

Ik kan je ook geen ongelijk geven, maar shows moeten er zijn om de animo hoog te houden. Waarom dan niet een koi kopen met voorbedachte rade, deze op de show in te zetten, en na de show en de bijhorende quarantaine af te halen ?

Ik heb nog enkele koi die kans maken om een prijs te winnen. Eén van deze behoort tot de vergetenen, en vraag me niet waarom. Bekijk het filmpje en oordeel zelf. Ik was nog zo blij toen ik ze kocht, ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Een zuster van deze werd aangekocht door Alex, maar daar heb ik helaas nooit meer iets van gehoord, dus dat benieuwd me wel.

Het is een pracht van een showa, de juiste maat, namelijk 59 cm, en een bijzonder aantrekkelijk patroon. Waarom de showa nooit verkocht werd is voor mij nog steeds een raadsel. De normale prijs voor een showa zoals deze was 4750 euro, maar dat was blijkbaar te veel. Dan is de prijs verlaagd naar 2750 euro, en dan heb ik er ook geen koper voor gevonden. Nu staat de showa 2250 euro, en nog is er geen vraag achter.

De koi kan het niet zijn, de kwaliteit zeker niet, de prijs zou nu ook geen probleem mogen zijn, dan heeft het vermoedelijk te maken met de potentiële doorgroei die deze showa gemist heeft. Ze is inderdaad te klein gebleven, maar het is niet de eerste keer dat een koi een achterstand inhaalt als ze een vijver naar haar zin heeft gevonden.

Ze is geboren in mei 2010, dus is ze nu juist 4 jaar geworden, en naar de huidige gewenste maatstaven genomen zou ze al ± 75 cm moeten zijn. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik zelf ook niet denk dat ze nog de gewenste grootte gaat halen, maar zeg nu zelf, is dit geen beauty ?

Ik ga nu nog éénmaal de moeite doen om deze prachtige showa te verkopen, als het me dan nog niet lukt, zet ik ze gewoon niet meer te koop, en blijf ik er zelf van genieten.

Wat is mijn voorstel ?

De prijs voor deze showa blijft 2250 euro, maar met de volgende optie. Je koopt de koi voor 1750 euro, en ze gaat mee naar de show in Bokrijk op 21-22 juni. Als ze wint, betaal je het saldo van 500 euro bij, en als ze niet wint, betaal je niets bij. Als ze 2de wordt of eender welke prijs ze neemt, (friendship award of zo) dan betaal je 250 euro bij,

Het blijft echter 1750 euro als ze geen prijs wint. De kans om niet te winnen is veel groter dan de kans om te winnen, dus het voordeel is aan de koper, en het risico is voor mij. Als dit zo is, heb je een prachtige showa voor bijzonder weinig geld, en zal ik ermee moeten leven om verlies te moeten maken.

Ik heb nog een tweede showa op het oog, en dat is de kleinere ginrin van Taniguchi. Hier doe ik eenzelfde voorstel mee. Je koopt ze voor 495 euro. Als ze wint in haar reeks betaal je 200 euro bij, als ze 2de is of een andere prijs behaalt, betaal je slechts 100 euro bij. Wint ze niets, dan heb je ze voor 495 euro. Beide showa staan nu onder "nieuwe aanwinsten" onder koiaanbod.

Ik heb nog enkele andere koi die ik zo zou willen voorstellen, maar daarover in de loop van deze week meer. Je mag trouwens ook zelf voorstellen maken als je dit wil.

Zondag 08-06-14: 668 unieke bezoekers

Meer afbeeldingen

Wil jij eens een show meedoen ?: afbeelding 1
Wil jij eens een show meedoen ?: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240