" /> " />
Bijna klaar!

Bijna klaar!

Na een week hard werken is de verbouwing van de garage bijna gedaan.

Witten, vloer een fraai kleurtje geven, nieuwe rekken plaatsen, verlichting aanpassen en last but not least de nieuwe bakken. 2 x 2200 liter met een apart opzetfilter om de "kleinere" koi gedurende de winter nog even een paar centimeter extra te geven en de grote meiden wat rust te brengen in de grote vijver.

Alle Sekiguchi showa en de goshiki's van Otsuka met een paar kohaku gaan naar binnen en zullen worden verdeeld over de bakken. Er zal in de filterbakken nieuw en op dit moment in gebruik zijnde filtermateriaal worden gebruikt zodat het opstarten zonder problemen zal verlopen.

In de grote vijver zullen dan alleen nog maar koi van 55+ rondzwemmen.

De koi die hier net onder vallen en niet naar binnen gaan zullen naar de tweede vijver verhuizen en daar de winter doorbrengen. Zoals jullie zullen hebben begrepen ga ik dit najaar niet naar Japan.

Ik heb nog genoeg zeer fraaie koi en ben van plan mij in het voorjaar wat meer op tosai te gaan toeleggen. Ook helpt de stand van de yen niet mee aan aankopen op dit moment. Diverse koi aangekocht in het najaar van 2009 zouden nu 30-40% duurder zijn en dat is niet waar wij op dit moment op zitten te wachten.

Ook heb ik weer Spring Autumn voer van Probites in 3 kg. zakken op voorraad!

Morgen, zaterdag 16 oktober ben ik gewoon open van 12.00 - 17.00 en daarna tot april 2011 alleen op afspraak. Misschien plan ik nog een open dag tussendoor als alles in de garage werkt maar dat laat ik jullie ruim op tijd weten.

Meer afbeeldingen

Bijna klaar!: afbeelding 1
Bijna klaar!: afbeelding 2
Bijna klaar!: afbeelding 3
Bijna klaar!: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml