" /> " />
Bijzonder - bijzonder

Bijzonder - bijzonder

Vorig jaar kocht ik een groot aantal kogane oshiba shigure, waarvan de meeste verkocht werden. Ik heb er verder niet veel meer over gehoord. Terloops heb ik wel een "snel" filmpje aangekregen met een zeer positieve ontwikkeling en er werd me een goed filmpje beloofd, maar dat is er helaas nog niet van gekomen.

Ik heb nu nog een doitsu rondzwemmen, maar dat is de laatste die in Arendonk rondzwemt. Op de valreep kocht ik vorig jaar nog een kogane erbij omdat ik ze bijzonder vond. Gisteren kreeg ik dan ook een update binnen van deze kogane oshiba shigure 2211015 die me blijft interesseren.

Het is een koi met een uitstraling die volgens mij toch bepaalde mensen moet triggeren. Ze is nu sansai 70 cm, heeft een speciale kleur, is doitsu en doorspikkeld met ginrin. Het lijkt wel goud wat je ziet rondzwemmen, en het zou me niet verbazen dat ze een speciale prijs wegkaapt op iedere show.

Toeval of niet maar gisteren kwam Lorenzo ook zijn golden corn ophalen die een beetje dezelde uitstraling heeft als de kogane. Sorry mensen, ik blijf genieten van de golden corn, en dit toch wel speciale schepsel van Taniguchi san werd aangekocht via Narita. Ze zwemt al een tijdje in Arendonk rond, en ze heeft een goede vijver gevonden.

Er was ook interesse voor enkele overwinteraars, en ik moet zeggen dat die er meer dan goed uitzagen. Het filmpje brengt duidelijkheid. Deze gosanke, wat dus eigenlijk altijd mijn specialiteit is geweest zien er bijzonder goed uit. Ze zullen pas volgend jaar eigenlijk weer aangeboden worden, nadat er nieuwe foto's en filmpjes gemaakt worden.

Nu kopen zou een voordeel zijn. Ik heb er geen nieuwe foto's van gemaakt, maar al de filmpjes zijn wel uptodate en de koi mogen tot april 2024 overwinteren. Ze worden prijstechnisch volgens mij heel voordelig aangeboden voor de kwaliteit die ze vertegenwoordigen. Volgend jaar wordt het natuurlijk een ander verhaal.

WAARDIG AFSCHEID NEMEN

Ik wou er eigenlijk niet te veel woorden aan vuilmaken, maar ondertussen beginnen de verhaaltjes weeral de kop op te steken van insinuaties die kant noch wal raken, daarom dat ik het hier even uitleg, zodat er geen roddelpraatjes meer zouden rondgaan en deze de kop worden ingedrukt.

Ik kan niet vechten tegen ouderdom en moet op een waardige manier afscheid kunnen nemen van de koiwereld. Hiermee bedoel ik dat ik alle verantwoordelijkheden die toch op mij  wegen, "en onderschat dit niet", op een nette en correcte manier kan afhandelen. Tenminste zo denk ik erover.

Realist tot in de kist !

Ik wordt 73 eind volgend jaar en helaas heb ik ook niet het eeuwige leven. Door de fakkel door te geven aan André van Interkoi Ameide denk ik dat ik niet alleen een verstandige beslissing heb genomen, maar ook een goede en betrouwbare collega gevonden te hebben om Interkoi als merknaam te blijven behouden.

Alle andere roddelpraatjes zijn totaal uit de lucht gegrepen. Ze steken al overal de kop op....Ik blijf André nog ondersteunen met alles wat in mijn macht ligt om de transitie periode zo eerlijk mogelijk te ondersteunen. Eind volgend jaar is het dan aan André om te beslissen of hij me nog kan gebruiken of niet. 

Alle nieuwe aankopen worden ook verzorgd door Interkoi Ameide, terwijl alle lopende zaken en nog af te werken zaken zullen afgewerkt worden door Interkoi Arendonk, met name mijzelf.

Ik heb het kopen en verkopen van koi altijd met volle overtuiging gedaan in functie van mijn klanten. Ik weet dat André dezelfde instelling heeft als ik. Ik geloof en ben er zeker van dat dit in de toekomst enkel een pluspunt kan zijn.

In de loop van volgend jaar zal ik alle koi in Arendonk proberen te verkopen. Dat is mijn doelstelling. Hierdoor zal ook alles te koop komen, en dan  praat ik over de overkappingen, de omheiningen bij de vijvers, de grote en kleine bowls, alles wat ook maar nuttig is. Of de vijvers blijven of niet is nog een onbesproken vraag, en dat hangt af van de beslissing van André. Laten we daar niet op vooruitlopen.

Dus roddelaars, dit is het hele verhaal en de rest is allemaal zever in pakjes. 

 

 

Laat Een Reactie Achter

10 reacties

Johan D

555

Matthijs

555


Matthijs

555


Johan

555


Jack

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


interkoi

555

Eric

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml