Een showa van Dainichi

Een showa van Dainichi

Gisteren kreeg ik een update binnen van een toch wel hele speciale showa van Dainichi. Deze werd vorig jaar oktober aangekocht en kwam onlangs uit de mudpond.

Ze was 60 cm bij aankoop, nu is ze 70 cm, een serieuze groei, maar laten we even de video bekijken. Hier is het laatste vermoedelijk nog niet van gezegd. Zo hebben we koi voor de toekomst graag. Het zal bijzonder interessant worden om deze op te volgen. Ik zou zeggen een schot in de roos !

Wat betreft de koi die in het voorjaar bij Ogata gekocht werden nog geen nieuws, maar ze vertelden me dat er volgende week informatie zal gegeven worden. Van de showa van Sekiguchi die aangekocht werden via Narita ook  nog geen nieuws.  Het duurt vrij lang dit jaar, maar er werden ook veel koi aangekocht. Dus nog even wachten is de boodschap.

Ik vertrek morgen naar Japan en zal proberen de koi te vinden die nog geen upgrade hebben gehad te filmen. We zullen zien wat ik allemaal kan gedaan krijgen. Ik ben wel live aanwezig bij de Sakai Cup dit jaar en op de veiling van Momotaro. 

Wie interesse heeft om een koi te scoren op de veiling kan even het aanbod bekijken en graag doorgeven wat je eventuele wensen zijn. Wat betreft de Sakai Cup, ik heb wel enkele ijzers in het vuur, maar het zou me verbazen als ik hiermee scoor. Maar....je weet nooit ! Ik heb 7 hangijzers in de wedstrijd, het  is dus afwachten.

Ondertussen vervolledig ik mijn aanbod van mijn bestand om deze te tonen. Zoals reeds eerder vermeld mogen deze tot april 2024 azukari blijven in Arendonk, en ik kan je garanderen dat ze het ontzettend naar hun zin hebben in vijver 4. Ik heb ze gisteren nog even gecontroleerd en dat ziet er picobello uit.

Kohaku Momotaro  2306019 - 44 cm
Kohaku Momotaro  2306022 - 42 cm
Ginrin Kohaku van Beppu GK-NA23-0277 - 29 cm
Ginrin kohaku GK-V23-02363 van Momotaro - 35 cm
Ginrin sanke van Beppu GS-NA23-0274 - 28 cm

Voila dat is weer een mooie selectie, en stuk voor stuk kwalitatief goede koi. Het nieuws zal in de loop van de volgende dagen misschien wat onregelmatig zijn, maar dat zul je wel kunnen begrijpen veronderstel ik.

 

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Matthijs

555


Peter VDB

555


Huub

555


Kondho

555


Jack

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA23-0505

showa SH-NA23-0505
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml