Opendeurdag Interkoi Ameide

Opendeurdag Interkoi Ameide

De Sint en de Kerst is in aantocht, maar ook de nieuwe koi zullen eind November / begin December binnen komen. Ik wilde eerst begin 2024 een opendeur dag organiseren, maar het lijkt mij juist fijn jullie te ontvangen tijdens de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Er hangt vaak een extra gezellige sfeer. Een extra mooi moment dus om elkaar te ontmoeten.

28 December 2023 zet ik mijn deuren voor jullie open.

Onder het genot van een hapje en een drankje, en niet te vergeten een lekkere oliebol maak ik graag kennis met jullie. Aangezien het natuurlijk vooral om de mooie koi gaat worden er koi aangeboden die momenteel nog niet op de website zichtbaar zijn.

We zullen deze koi tentoonstellen in een groot opzet vat, mits het weer het toe laat. Deze koi zullen voor een spectaculair openingsaanbieding worden aangeboden. Daarnaast zullen er een mooi aantal koi van momotaro, matsue, beppu én isa uit mijn opgroei boven water gekomen. Deze zullen te zijner tijd op de website gepresenteerd worden.

Bij een eerste opendeurdag hoort natuurlijk ook een mooie openingsactie. Aan alle koi die nu rondzwemmen in Ameide zit een verloting vast. Voor iedere aankoop tijdens de opendeurdagen of alle koi die momenteel vermeld worden onder de link "de nieuwste koi aanwinsten" ontvang je per schijf van 250 euro een lot. Koop je een koi van 1000 euro, dan ontvang je 4 loten.

Hou het dus in de gaten want ook alle nieuwe aankopen, zowel in Niigata als in het Zuiden komen hiervoor in aanmerking. Hiervoor zijn er momenteel 2 ploegen op koihunt, zowel in Niigata als in het Zuiden. Hou je loten dan ook goed bij want:

Het winnende lot ontvangt een waardebon van 1000 euro welke kan worden besteed bij Interkoi Ameide

Als klap op de vuurpijl wordt er ter plaatse nog eens een extra verloting opgezet voor de mensen die Interkoi Ameide komen bezoeken. Van iedere bezoeker op 28 december wordt zijn naam genoteerd. en op het einde van de opendeurdag zal er een winnaar worden getrokken. Op welke manier het lot getrokken wordt is nog niet 100% bepaald maar de trekking zal uitgevoerd worden door de jongste dochter van André.

1 ste prijs, een waardebon van 500 euro te besteden aan koi.
2 de prijs, een waardebon van 250 euro te besteden aan koi.
3 de prijs, een waardebon van 150 euro te besteden aan koi.

Enthousiast geworden? Om een inschatting te kunnen maken van het aantal verwachte bezoekers zouden we het fijn vinden als je je aanmeld. Het is geen verplichting, maar het is altijd fijn om te weten wie er aanwezig zal zijn om de nodige voorbereidingen te trekken. Stuur een mailtje naar ameide@interkoi.eu om je te melden aub. We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen bij Interkoi Ameide.

Locatie: Interkoi Ameide
Zouwendijk 11
4233CH Ameide
Nederland

Wij openen de deuren vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.

WELKOM

 

 

8
5
8
6
7
6
7
7

Meer afbeeldingen

Opendeurdag Interkoi Ameide: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Interkoi Nederland

555

Matthijs

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml