Zo daar zijn we weer

Zo daar zijn we weer

Het was een hele tijd geleden maar eindelijk zijn we er toch weer geraakt; Rond 14.00 uur was ik in mijn bekend hotel, het central hotel, waar we onze basis hebben. Goed en degelijk hotel.

Er was ondertussen weer redelijk veel veranderd als je een tijdje niet geweest bent. En geloof het of niet, maar er was bijzonder veel volk op de baan. Dan moest ik nog een paar uur wachten op mensen van Sri Lanka die tegelijkertijd met mij een bezoek brachten aan mijn lievelingsfarm.

Het was al redelijk donker, en zelf kon ik alleen maar toekijken, want de mensen van Sri Lanka waren aan de beurt, en die waren op zoek naar grote koi. Gelukkig kan ik er nog altijd van genieten, en het aanbod mocht er ook zijn.

Hier zien we Olav, Adam en Daisuke aan het werk om enkele jumbo boven te halen voor deze klanten. Het blijft een plezier om deze reuzen in de bowl te zetten en het waren ook niet de minste.

Even keuren of ze goed zijn en dan nog eventjes een filmpje van de 3 uitgekozenen gemaakt. Nu maar hopen dat ze niet kopen, want dan wil ik wel mijn slag thuishalen. Ik zou sowieso niet twijfelen, want alle 3 zijn ze van een ongekend niveau in mijn ogen.

Ik blijf altijd een zwak hebben voor de Momotaro koi, en ik denk dat dat zo zal blijven. Helaas was  het al laat en begon het al donker te worden. Heel snel gingen we ook nog een kijkje nemen bij enkele vijvers die juist afgevangen waren, maar dat gaan we zondag bekijken.

Veel meer was er niet te beleven, het was trouwens  ook te donker. Morgen gaan we naar de Sakai Cup, ik ben benieuwd. Oeps klein foutje, de Sakai Cup is maandag pas, morgen ga ik proberen alle koi van sakai te updaten....

 

0
1
1
2
1
2
1
1

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Jack

555


Huub

555


Matthijs

555


Phil

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml