De toekomstige GC gezien ?

De toekomstige GC gezien ?

Wie weet, maar wat hij in zij mars heeft moet nog blijken. Ze ziet er nochtans geweldig uit, maar ik ga ze vandaag niet in het nieuws plaatsen, dat doe ik morgenvroeg, want mijn pijpje is uit.

Het was een inspannende dag, waarbij wachten één van de vele ondeugden was waar ik het nog altijd moeilijk mee heb. Dat gekoppeld aan de inspanningen van het vele kilometers rijden, want dat zijn er toch bijna 400 geweest, en dan het grote aantal koi dat moet geupdate worden... dat vreet erin.

Ik heb dan ook besloten morgen heel vroeg op te staan en een uitgebreider nieuwsitem te schrijven. Het is hier al een kot in de nacht en ik heb de ganse avond de foto's bewerkt en de video's gekoppeld aan de foto's. En geloof me, die codenummertjes zijn geweldig, maar het vergt bij het inbrengen wel veel van je verstandelijke vermogen en dat wordt er niet beter op.

 Maar ik ga je wel verwennen met 1 filmpje van een sanke die nog niet verkocht is. Iemand met verstand zal wel weten hoeveel toekomst dat er in deze sanke zit, wetende dat het sumi van deze kweker in onze contreien geweldig kan aandikken, dan hoop ik dat je ziet wat je in de kuip hebt.

Ik ga er geen superlatieven aan koppelen, maar ik heb een filmpje gemaakt vanaf het moment dat ze gevangen en gebowld wordt. Ze worden hier met respect behandelt, en dat komt tot uiting in dit filmpje. Bekijk het goed, want ik laat het volgende filmpje daarna ook nog op je los, want dat is nog een klepper van formaat;

Deze kohaku heb ik niet aangekocht omdat het risico om niet te kunnen verkopen te groot is, maar ik laat je graag meegenieten van dit prachtbeest. Ze is yonsai en 73 cm. Ik heb nog wel enkele klanten in het vuur, maar helaas nog niet verkocht. Geloof me, ik geniet hier nog echt van.

 

3
2
3
5
4
7
5
6

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Peter VDB

555


Phil

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml