Wat een prachtige collectie alweer

Wat een prachtige collectie alweer

Er zijn weer heel wat updates binnengekomen. Ze liegen er niet om, maar laten we beginnen met de laatste sanke van Sakai Co die het huis verlieten. 200 stuks werden er dit jaar geleverd en gisteren werden de laatste mee naar huis genomen.

Persoonlijk vond ik dit neusje één van de betere sanke, maar blijkbaar was ik de enige. Ik moest een klant nog overtuigen om deze de kans te geven om verder te ontwikkelen, want anders zou deze misschien ook niet verkocht geweest zijn. Het doel werd tenslotte bereikt, en kan dit hoofdstuk ook weer afgesloten worden.

Het was gisteren een af en aan rijden van mensen die hun voer kwamen ophalen, en daarmee is dat ook weer gebeurd en kan ik met gerust gemoed mijn reis naar Japan voorbereiden. Ik verheug me al op de veiling van Momotaro.

Velen zullen vermoedelijk weer zuchten als ik Momotaro als de voornaamste kweker benader, maar kijk eens naar dit  filmpje en wat de Momotaro koifarm in petto heeft voor ons. Ze hebben zich gespecialiseerd in kohaku en vooral in meerstappen patronen, en daar raken ze mijn gevoelige interesse. Ik kan ontzettend genieten van dit soort kohaku met fantasierijke patronen.

Op en top modern. Ik zou zeggen volg de veiling, want ik ben persoonlijk aanwezig, en geef me door wat ik moet proberen aan te kopen. Het is de moeite. Was het enkele jaren geleden de showa die het centrum was van hun succes, nu is het de kohaku, en zeg nu zelf, wat is er mooier dan een kohaku ! Hieronder vind je de updates van de dag !

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 

Kohaku  van Momotaro - yonsai - 78 cm - BE
Kohaku van Momotaro - sansai - 64 cm - DU
Kohaku van Momotaro - sansai - 59 cm - BE
Kohaku van Momotaro - sansai - 69 cm - DU
Sanke van Momotaro - sansai - 69 cm - NL

De sanke schijnt nog niet verkocht te zijn. Raar maar waar. Je kan hem vinden bij Interkoi Nederland was is ook eigendom van Johan. De 2 kohaku met DU achter hun omschrijving zijn eigendom van Interkoi Germany en kan je natuurlijk terugvinden onder hun link

Er is ook de vraag gesteld om deze nog een extra jaar azukari te laten, dus ik hoop dat ik dit voor elkaar krijg. Als laatste plaats ik hieronder weer de volgende 5 azukari in Arendonk onder elkaar, en dan is het feestje voorbij voor vandaag. 

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Maruten Kohaku van Momotaro - 46 cm
Nidan Kohaku van Momotaro - 42 cm
Nidan kohaku van Momotaro - 50 cm
Nidan kohaku van Momotaro - 47 cm
Nidan kohaku van Momotaro - 50 cm

Stuk voor stuk beminnelijke kohaku met goede body, mooie patronen, en goed beni. Deze koi mogen gratis tot april 2024 in Arendonk blijven. Het zijn koi die allemaal de 80 cm aankunnen, en dat is geen fantasie voorspelling, maar een werkelijkheid, dat heeft de ervaring al meerdere keren bevestigt. De koi verblijven allemaal in een 40 kuubs vijver, niet verwarmd en dat zal ik ook niet doen.

Ik ben van opgroei symptonen naar gewone opgroei gegaan omdat ik ervan overtuigt ben dat het beter, gezonder en natuurlijker is voor de koi. In de winter opwarmen op 12° is ideaal, maar op 24° laat je ze dubbel zo snel leven als de natuur het toelaat. Zo zie je maar dat je van strategie ook kunt veranderen.

Al de gepresenteerde koi kan je terugvinden op de website, surf maar even door het koiaanbod en ga naar de kohaku. Nog even meegeven dat ik vandaag voor de laatste keer aanwezig zal zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Volgende week ben ik er niet, dan zul je 14 dagen moeten wachten. 

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Meer afbeeldingen

Wat een prachtige collectie alweer: afbeelding 1
Wat een prachtige collectie alweer: afbeelding 2
Wat een prachtige collectie alweer: afbeelding 3
Wat een prachtige collectie alweer: afbeelding 4
Wat een prachtige collectie alweer: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

InterkoiNederland

555

Eric

555


Peter VDB

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml