Bundel je krachten

Bundel je krachten

Het is tijd dat ik nog wat ga verkopen, want anders moet ik straks gaan doppen…

Voor de Nederlanders die "doppen" niet begrijpen, dat is steun trekken of leven van een WAO uitkering. Helaas kan ik nooit gaan doppen, want ik ben heel mijn leven zelfstandige geweest.

Daarom is het nu de geschikte tijd om even een dikke promotie te maken voor Probites. De titel bundel je krachten is niet voor niets zomaar gegegeven. Je kent wel mensen die samen met jou willen aankopen, misschien kan je wel een x-aantal mensen motiveren om samen in te kopen, en dan pas kan je echte deals maken.

Dit hoofdstuk gaat niet over de kwaliteit van het koivoer, want ik denk dat Probites zich zeker en vast niet meer moet bewijzen. Het aantal verschillend soort koivoer dat er op de markt is zegt voldoende over de grijze gebieden van deze materie.

Jaar in jaar uit wordt de koivoermarkt overspoelt door producten die een afgeleide zijn van voeders voor consumptievissen. Het doel van zulke voeders is om met een zo goedkoop mogelijk product een vis zo snel mogelijk groot en vet te krijgen. Blijvende gezondheid en een lang leven spelen hierbij geen enkele rol.

Probites is van mening dat voor een prachtige siervis als de Nishikigoi hele andere uitgangspunten zouden moeten gelden. Koi worden niet voor niets de zwemmende juwelen genoemd.

Deze magnifieke siervissen verdienen niet alleen een goede huisvesting en verzorging, maar ook het allerbeste koivoer.

Door onze passie voor Koi, onze jarenlange expertise op het gebied van aquatische voeding en inzichten in ontwikkelingen van nieuwe bruikbare grondstoffen, is Probites inmiddels marktleider in Europa als het om topkwaliteit koivoer gaat. Koivoer met garanties!

Sla de handen in elkaar en bundel je krachten. Ik heb een lijst opgesteld met prijzen die voor iedere koiliefhebber als muziek in de oren moeten klinken, toch zeker als het over dit voer gaat. Ik wil ook vooral de Belgische markt een handje helpen, want het wordt tijd dat de Belgische markt dit voer nog beter leert kennen.

De lijst bevat aankopen vanaf 30 - 50 - 100 en 150 kg. Je mag combinaties maken van herfstvoer - zomervoer - chlorella of zelfs diepvries, als het totaal van je bestelling maar minimum voldoet aan de hoeveelheid hiervoor aangegeven.

Als je nu even een combine vormt met enkele mensen dan kom je al gauw aan 100 kg en zul je versteld staan van de bijzonder sterke prijsvorming van het voer dat ik al zolang gebruik als ik met koi bezig ben. Of het nu het beste koivoer is of niet, laat ik in het midden, maar ik moet gewoon geen ander hebben, en geloof me, ik heb al veel ander voer uitgeprobeerd.

Ik zal je de mogelijkheid geven om een bestelling samen te stellen tot eind februari. In de maand maart wordt de productielijn opgesteld en kan je de levering verwachten, vers van de pers.

Maak gebruik van deze kans, scherp je messen, bundel je krachten en vraag vrijblijvend de prijs aan van wat "in mijn ogen" het beste voer op de markt is voor onze koi. Deze wordt enkel naar je toe gestuurd op verzoek via mail

Je moet niet wachten tot het einde van het jaar om je inkopen te doen, Onze prijzen zullen niet enkel het beste zijn, maar bovendien nog het verste VOOR het seizoen van start gaat.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137