Chlorella, de keuze van het moment

Chlorella, de keuze van het moment

Dagelijks staan de pakketten klaar om te versturen, iets waar ik bijzonder dankbaar voor ben. Ik zit momenteel echter zonder Chlorella en moet dringend gaan bijbestellen om te voorzien in de basisbehoefte voor de koi. Het is ook het voer van het moment.

Vooraleer ik echter een bestelling doe is het misschien verstandig om even de voelhoorns uit te steken en om te proberen een promotie te doen in mijn nieuwe verpakkingsdozen die geschikt zijn om het volgende aan te bieden.

Koop een zak van 9 kg Probites Chlorella en ontvang 3 kg Probites Summer of Summer Mix gratis. Bestel voor woensdagavond en volgende week heb je het in de bus bij wijze van spreken. Voor de prijs van 136.75 euro, ontvang je gratis de 3 kg Summer of Summer Mix ter waarde van 47.95 euro ex verzendingskosten.

Ofwel

Koop een zak van 10 kg Probites Chlorella Sinking en ontvang 3 kg Probites Summer of Summer Mix gratis. De Probites Chlorella Sinking heb ik dan weer teveel besteld, dus moet ik de boel wat proberen te forceren. Voor de prijs van 151.75 euro, ontvang je gratis 3 kg Summer of Summer Mix ter waarde van 47.95 euro ex verzendingskosten. Dit kan onmiddellijk opgestuurd worden !

Wil je genieten van deze aanbiedingen, stuur me dan een mailtje met je wensen en ik zorg voor de rest.

Als dit geen superaanbiedingen zijn !

Maar dit terzijde, en totaal onverwacht kreeg ik toch nog bezoek op zondag van enkele koikichi in wording die het zelfs overwegen om een show mee te doen.

Er werden enkele koi gebowld die even in de onbekende lade werden geborgen, maar die ontegenzeglijk bepaalde mensen zullen aanspreken en triggeren. Het is een kunst om koi verborgen te houden en ik moet altijd moeite doen om niet alles te laten zien wat ik heb.

Bovendien ben ik aan het werken aan beide koi om te proberen deze in te zetten in de koishow in Arcen. Ze zijn nog niet helemaal klaar, en ik weet niet of ik ze 100% klaar kan stomen. Het sumi moet zich beter manifesteren om een prijs te kunnen halen, en dat is een moeilijke zaak, maar we doen ons best.

Deze flink gebouwde sanke van 75 cm heb ik al aan enkele mensen gepresenteerd, maar zonder succes. Ondanks zijn flink gebouwde corper blijkt dat de koi meer afgewerkt moet zijn om de klant te overtuigen.

Persoonlijk vind ik dat juist het plezierige van koihouden, namelijk koi maken. Zal het me lukken om het sumi extra te motiveren. Als jij het antwoord kent, prima, want ik ken het antwoord niet, maar geloof me, als ik dit sumi dan laten verschijnen zoals men het wil zien, dan wordt ze wel 3 x duurder als je begrijpt wat ik bedoel.

Een showa om van te dromen. Een andere omschrijving kan ik niet geven voor een sansai met deze allure. Dit zijn voor ons de koi voor de toekomst. Tijd en geduld zijn bijzonder belangrijk, en dat wil ik ze sowieso geven. Dit wordt een klepper van formaat geloof me….

Iets minder beloftevol, maar toch de moeite om te bekijken is deze nisai showa die geflankeerd wordt door een zwart neusje, iets wat altijd een speciaal gevoel bij me opwekt, een nostalgisch gevoel zeg maar…Ik kan het niet laten om ze te kopen de zwartneusjes….

Helaas kon geen enkele van de gepresenteerde koi ze bekoren ! Vind ik dit erg ? Bijlange na niet, want het zijn allen koi met visie en toekomst, dus geniet ik er iedere dag zelf van….

Waar ik ook van kan genieten, lekker alleen... is iets wat sommigen misschien niet kunnen appreciëren, maar ikke wel, is om te kijken naar de koi uit de opgroei 2. Je moet gewoon kijken en wachten totdat je de glimmende lijfjes af en toe ziet verschijnen.

Het is slechts sporadisch en je moet soms geduld hebben, maar toch herken ik de koi die zich af en toe laten zien. Door het algenrijke water en het zinkende voer dat ik momenteel aan het geven ben worden ze schuchter als ze nu naar boven moeten komen om een hapje te wagen.

Ze voelen zich wat onveilig om naar boven te komen uit de duisternis, maar als je ze eventjes ziet, slechts een deel van een seconde, herken ik ze toch en vind ik het de moeite om een halfuurtje te genieten van het spektakel wat enkel een spektakel in mijn gedachten is, want ik zie de ontwikkeling al voor me.

Het is onmogelijk om ze op deze manier te verkopen, maar het is mogelijk om af en toe een glimp van geluk te zien. Ik hoop dat het zo dankbaar is als vorig jaar, en de volgende maanden zullen de groeimaanden worden....

Meer afbeeldingen

Chlorella, de keuze van het moment: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137