Een duik in het verleden

Een duik in het verleden

Er is weinig nieuws te melden aan het front. De meeste mensen zullen hun hoofd naar de vakantie gericht hebben en geef ze maar eens ongelijk.

Ik zelf word op dit moment overstelpt door bijkomende werkzaamheden eigen aan de vakantieperiode, namelijk het bijhouden van kleinkinderen. Niet dat ik dit erg vind, maar het slorpt enorm veel tijd op.

Ondertussen is het weer lichtjes terug genormaliseerd en kunnen de koi die nog opgehaald moeten worden aan de beurt komen. Er staan er nog 20 op het appel.

Om de tijd wat op te vullen heb ik wat info verzameld over de vijvers van 2007. In die tijd kreeg ik nog op gepaste momenten foto’s aan van hun vijver en het overzetten van de koi die ze aankochten.

Ik herken natuurlijk nog veel foto’s maar er zitten toch ook nog foto’s bij die ik niet dadelijk herken. Eén van de foto’s is nog van de vijver van Maarten Lammens…welke zou dat zijn.

Deze vijver werd toendertijd aangelegd als een exacte replica van de vijver die ik indertijd zelf had laten aanleggen bij mij thuis.

De meeste schaduwdoeken zijn ondertussen ook geleverd bij de mensen die deze besteld hadden en daar krijg ik ook foto’s van binnen.

Ze hebben hun nut, zorgen voor de nodige bescherming van de koi, zijn niet overdreven duur en kan je met de nodige fantasie monteren boven de vijver.

Het is op dit moment moeilijk om een nieuwsitem te schrijven en ik weet dat er mensen zijn die me vertellen dat ik dan maar geen nieuwsitem moet schrijven. Toch voel ik mij verantwoordelijk om die mensen die toch iedere dag nog altijd kennis nemen van mijn nieuwsitem te blijven informeren.

De minste aanleiding, het zij door een update van koi, de info over je vijver of eender ander welk nieuws, is de moeite om door te sturen zodat ik er een verhaal van kan maken.

Maak een paar foto's en/of filmpjes van je vijver en stuur me die op....ik zal ze graag tonen...

Meer afbeeldingen

Een duik in het verleden: afbeelding 1
Een duik in het verleden: afbeelding 2
Een duik in het verleden: afbeelding 3
Een duik in het verleden: afbeelding 4
Een duik in het verleden: afbeelding 5
Een duik in het verleden: afbeelding 6
Een duik in het verleden: afbeelding 7
Een duik in het verleden: afbeelding 8
Een duik in het verleden: afbeelding 9
Een duik in het verleden: afbeelding 10
Een duik in het verleden: afbeelding 11
Een duik in het verleden: afbeelding 12
Een duik in het verleden: afbeelding 13
Een duik in het verleden: afbeelding 14
Een duik in het verleden: afbeelding 15

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240