Dag 5 Japan

Dag 5 Japan

Vandaag  kreeg ik enkel wat filmpjes binnen van André, dus ik moet zelf maar wat fantaseren over de gebeurtenissen van dag 5. Het leek me nochtans een vruchtbare dag zo te zien.

Vooreerst een video van de koi die in de aanstaande veiling van Momotaro zullen verschijnen. Leuk spul zo te zien, maar natuurlijk wil je ze live in de bowl bekijken, dat maakt het natuurlijk veel mooier.

Een selectie van 4 tosai van om en bij de 40 cm is nooit vergeefs. Je ziet hier wel kwaliteit in de bowl, en hier zit ook de showa tussen die door Michael van Interkoi Germany werd aangekocht zwemmen. Zo te zien een indrukwekkend exemplaar dat iedereen zeker in zijn vijver wil zien rondzwemmen.

Geef maar even door wat je favoriet is, dat is altijd interessant om te lezen. Ik denk dat de showa de meeste punten krijgt.

Een mooi filmpje van Daisuke die de koi controleert of male of female geeft uitsluitsel. Zoals je kan zien wacht hij toch om de koi even te laten inslapen om de koi dan om te draaien en te zien of er sperma uitgedrukt kan worden of niet.

Komt er sperma uit, dan weet je voldoende, komt er geen sperma uit dan is het een guaranteed female. De showa is trouwens 100% female. Een mooi kwartet van goede koi zou ik deze bowl noemen, dat hebben jullie mooi uitgekozen...

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml