Daishiro en de anderen

Daishiro en de anderen

Het was verleden week wat te hectisch om een nieuwsitem te posten over Daishiro, maar dat belet me natuurlijk niet om het nu even te doen.

Het was anderhalf jaar geleden dat ik Daishiro aankocht, en het werd nu de hoogste tijd om haar even terug "in the flesh" te zien. Het feit dat ze samen met nog een groot aantal andere koi van Interkoi klanten in de 1500 ton vijver zwommen, maakte het weerzien alleen maar plezieriger. Uiteraard wil ik jullie hiervan mee laten genieten. Daishiro is vooral in de lengte gegroeid. Ik heb ze enkel vanop afstand kunnen bekijken, maar ze leek heel voornaam in haar verschijning. Door de groei was het shirojo meer zichtbaar geworden, zodat de patronen zich nog beter definieerden. Zelf vond ik dat ze iets meer body mocht maken.

Hieronder vind je een aantal films van Daishiro, en ook nog een aantal films van koi van klanten, die ondertussen toch vrij bekend zijn geworden.

Daishiro-01

Daishiro-02

Daishiro-03

Daishiro-04

Zomaar wat koi uit de 1500 ton vijver

Ytashi-01

Ytashi-02

Stefan van T-01

Stefan van T-02

Stefan en Joyce

De sanke van Ton-01

Lucinda van Ton-02

Enkele sanke die nog naar Arendonk komen

Nog een showa van David

De Sandan van Jeroen

Sanke-V-1028 (met dank aan Geerard

Mamo Cherie van Willy

Bessie Turf van Rini

Genieten maar van de Interkoi cavalerie....

Toch nog even vermelden dat er op dit ogenblik nog 24 koi van klanten in de vijvers van Momotaro zwemmen. Het is dan ook een ongelooflijke ervaring om een tosai of nisai te bezitten die opgroeit in deze fantastische vijvers, waar wij helaas alleen maar van kunnen dromen. Wel moet je erbij bedenken dat niet iedere evolutie positief is. Van alle koi die ik dit jaar heb laten doorgroeien (57 in totaal) was 80% positief volgens Maeda San. Dit was ook een hoge score en hiermee is ook duidelijk dat een verblijf in de mudpond ook kan tegen vallen......

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: NIET OPEN OP ZONDAG 1 MAART EN 8 MAART

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-10234

sanke SA-V19-10234
Koi Evolutie

1710023

Archief 1710023