Dat ging snel met die Tosai !

Dat ging snel met die Tosai !

Blijkbaar was de actie bijzonder interessant, want op 3 uur tijd was de ganse meute tosai vergeven en moest ik goed opletten wie er zich allemaal op tijd aangemeld hadden. Zou ik meer moeten doen, maar is helaas niet altijd mogelijk.

Voor alle zekerheid heb ik van alle aanmeldingen screenshots gemaakt, zodat ik de tijd van aanmelding kon verrechtvaardigen. Ik heb dan alle aanmeldingen in een excel file gezet met de correcte tijden, want het was een onverwacht en overweldigend succes.

Dan heb ik de 7 eerste tijden, zowel voor de ginrin soragoi als voor de oshiba shigure op een rijtje gezet en de mensen geïnformeerd dat ze gewonnen hebben. Bovendien zijn er nog enkele donaties gebeurd, waarvoor uiteraard mijn dank.

Er zijn natuurlijk ook slimmerikken die enkel een donatie hebben gedaan om natuurlijk kans te maken op de hoofdprijs die ik voorgesteld had. Daarom dat ik even een eventuele donatie wil verhogen naar een minimum bedrag van 25 euro om zo de kans te minimaliseren als er nog donaties van 5 euro worden gegeven om alzo kans te maken op de hoofdprijs.

Hoeveel bedraagt de hoofdprijs momenteel ?

Tja dat is niet zo moeilijk te berekenen. De tosai hebben in totaal 575 euro opgebracht. Interkoi zal dit bedrag dus verdubbelen, en dan kom je op 1150 euro. Daarnaast werden er voorlopig al 75 euro aan donaties gegeven, wat  het totaalbedrag op 1225 euro brengt.

Voor deze 1225 euro zullen wij 3 koi gaan presenteren die overéénkomen met de verkoopwaarde die momenteel 1225 euiro bedraagt, waaruit jullie dan mogen kiezen en waaruit de winnaar zal getrokken worden. Een flinke prijs al zeg ik het zelf !

Nu is het wel zo dat ik alle betalingen grondig zal controleren, en als er nog donaties bijkomen zal  ik dat natuurlijk er ook bij vermelden totdat we een eindbedrag hebben. Doneren kan nog tot en met vrijdag 17 juli, daarna zal het totaalbedrag bekend zijn en zal ik de koi presenteren die deel uitmaken van de waarde van de verworven inkomsten.

Hoe zal de verdeling van de ginrin soragoi en oshiba verlopen ?

Alle mensen die recht hebben op een tosai worden uitgenodigd om op zaterdag 18 juli langs te komen om 11.00 uur. Dan zullen de tosai in 2 bowls klaargezet worden zodat je deze rustig kan bekijken. Om 11.30 uur zullen de deelnemers dan kunnen kiezen.

Tegelijkertijd zal ik 2 x 7 plaatjes met nummers van 1 tot en met 7 klaarleggen. Bij aankomst kiest men 1 plaatje met een  nummer. De nummer bepaald de rangorde van kiezen., dus wie nummer 1 trekt krijgt de eerste keuze, nummer 2 de tweede keuze enz....

Ik denk dat ik het niet eerlijker kan doen dan op deze manier. Ik veronderstel dat iedereen zich bij dit systeem kan neerleggen. Hopelijk is iedereen dan ook tevreden met de manier van werken. De gekozen koi wordt onmiddellijk ingepakt en ingepakt voor transport. 

Indien er mensen zijn die niet kunnen komen, mogen zij een andere dag uitkiezen, maar hebben ze dus enkel recht om een overblijvende tosai mee te nemen. 

Nog één belangrijk ding !

Uit ervaring weet ik dat het altijd vervelend is als er iemand is die eerst mag kiezen, want men denkt altijd dat degene die eerst is ook altijd de beste kiest, wat niet steeds zo is. Daarom stel ik voor dat iemand die aan de beurt is, dit afgezonderd van de overige kandidaten doet. De koi wordt dan ingepakt, zodat de overige kandidaten geen weet hebben van welker tosai er reeds weg is.

Voor de ginrin soragoi zal dit geen probleem zijn, voor de oshiba zulen er misschien bepaalde wensen zijn die niet vervuld kunnen worden. Ik hoop echter dat alle mensen begrijpen dat het ter goede trouw wordt gedaan, en dat er ook zo eerlijk mogelijk verdeeld wordt.

Het zijn echter allemaal degelijke tosai, ik hoop dus dat alle mensen tevreden zullen zijn. Nu nog hopen dat alles vlot zal verlopen op zaterdag 18 juli en dat we de actie als succesvol kunnen beschouwen.

Wie nog een donatie wil geven, hou rekening met het minimum ingestelde bedrag, en verhoog de waarde van de hoofdprijs. Neem contact met mij op om mee kans te maken tot deze waardevolle hoofdprijs. 

Ter informatie: bij deze nogmaals het filmpje van de tosai. Ze werden via de website 300 x bekeken en via FB zou ik het niet weten. Bovendien hebben meer dan 1000 mensen het nieuwsitem gelezen, wat toch redelijk hoog is. Het hoogst aantal bezoekers dit jaar was 2517 unieke bezoekers van de site op één dag.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

3 reacties

interkoi

Op dit moment is het totaal bedrag voor de hoofdprijs 1295 euro. Dat wordt al de moeite of niet ? Stort 25 euro en maak kans op een koi met een minimumwaarde van 1295 euro tot hiertoe....

Johan

Al enig idee welke kweker de hoofdprijs zal worden ?

The Untouchable

@Johan Ik vermoed de mysterieuze Nonami, en de winnaar van de hoofdprijs Mister Lucky Luke! Duidelijk zo?


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052