Een ludiek experiment

Een ludiek experiment

Of het succes of navolging heeft weet ik niet, maar het is altijd de moeite waard om iets te proberen. Afwachten is de boodschap !

Daarom ga ik  proberen een beetje schwung te brengen in deze vakantie periode wanneer de interesse in koi wat is steilgevallen en wel met volgende slogan: “Geef je vriend een geschenk.”

Niet alle mensen kunnen duurdere koi permitteren, heel begrijpelijk. Maar misschien ken je iemand die blij is met een kleintje…ik bedoel hiermee koi ! Op welke manier zul je je afvragen ?

Wel, ik heb nog een aantal oshiba en ginrin soragoi. Deze wil ik zo goed als weggeven, maar niet helemaal en maar enkel op de volgende voorwaarden.

Wie komen in aanmerking !

Gewoon IEDEREEN !

Wat mag je er mee doen ?

Je mag deze als geschenk geven aan een vriend of collega tegen volgende voorwaarden:

-          De ginrin soragoi voor een weggeefprijs van 25 euro
-          De oshiba shigure voor een weggeefprijs van 50 euro

Wat gebeurt er met de opbrengst ?

Van de opbrengst ga ik een koi aankopen uit mijn eigen selectie en deze verloten op een nog niet bepaalde manier aan alle kandidaten die meegedaan hebben aan deze actie, maar dan op de volgende manier ! Lees aandachtig !

Er zijn nog 7 soragoi, 7 oshiba en 1 cha utsuri, bekijk de bowl met deze kleintjes. Het zijn leuke visjes. Ze zijn tussen de 21 en 26 cm. In totaal zou dit als ze allemaal verkocht zijn een bedrag opbrengen van 575 euro.

Dit bedrag zal ik verdubbelen, als blijk van waardering. Het totaal bedrag zou dan 1 150 euro kunnen zijn indien ze allemaal geplaatst zouden worden.

Bovendien nodig ik iedereen uit om  belangeloos een bedrag te sponsoren om alzo de som op te trekken naar een hoger bedrag.  Dit mag 5 euro zijn, dit mag 100 euro zijn, het maakt niet uit? maar een minimum van 5 euro is gewaardeerd. Contacteer mij om je bijdrage door te geven. Dit moet je echter nog NIET betalen, enkel als de actie succes heeft, anders heeft het geen nut.

Ik reken er dus op dat er vrijgevige mensen zijn die dit bedrag willen verhogen naar een interessant niveau. Het hoeft niet, het mag. Hierdoor wordt het uiteindelijke totaalbedrag bepaald, en afhankelijk van het eindbedrag zal ik een koi kiezen die ik zal weggeven. Hoe hoger het bedrag, hoe hoger de waarde van de koi.

Mijn voorstel dan is om er een 3-tal voor te stellen waaruit je kan kiezen en die voldoen aan de waarde die het totaalbedrag vertegenwoordigt.

Wie wint dan deze koi ?
De persoon die ofwel een vriend aangeduid heeft en de personen die een donatie hebben gegeven. Ik zal alle personen die een koi hebben weggegeven noteren en ook alle personen die een donatie hebben gedaan ! Een onschuldige hand, vermoedelijk van één van mijn kleinkinderen, zal dan de winnaar trekken.

Brengt deze actie wat leven in de brouwerij ? We zullen het moeten afwachten.  Zo ja, doe je vriend dan een geschenk en geef me door wie er één van deze kleintjes mag komen uitkiezen.

Wel zou ik graag op één bepaalde zaterdag de keuze van de kleintjes laten verlopen. Dit zou zaterdag 18 juli worden. Moesten er mensen die dit geschenk kregen niet aanwezig kunnen zijn, dan kan dit ook nog op zondag 19 juli of tijdens iedere andere dag, maar ik probeer dit zoveel mogelijk op één dag te koppelen.

Het zou wel verstandig zijn om je vriend te vragen of hij blij zou zijn met dit geschenk ! Bovendien moest je zelf graag één van deze koi beschikken kan je nog altijd een collega of vriend vragen om zich te melden, zodat je zelf ook in het bezit kan komen van één van deze toffe koi

NOGMAALS HET FILMPJE VAN DE AANGEBODEN KOI

Meer afbeeldingen

Een ludiek experiment: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

24 reacties

Johan D

555

ben.

555


Wim DW

555


interkoi

555


interkoi

555


interkoi

555


interkoi

555


interkoi

555

Wim DW

555


Jef

555

interkoi

555


sjakie

555


mike

555

interkoi

555


kurtie

555

interkoi

555


daphne

555

interkoi

555


Smetje

555


interkoi

555


interkoi

555


rob

555

interkoi

555

rob

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml