Een ludiek experiment

Een ludiek experiment

Of het succes of navolging heeft weet ik niet, maar het is altijd de moeite waard om iets te proberen. Afwachten is de boodschap !

Daarom ga ik  proberen een beetje schwung te brengen in deze vakantie periode wanneer de interesse in koi wat is steilgevallen en wel met volgende slogan: “Geef je vriend een geschenk.”

Niet alle mensen kunnen duurdere koi permitteren, heel begrijpelijk. Maar misschien ken je iemand die blij is met een kleintje…ik bedoel hiermee koi ! Op welke manier zul je je afvragen ?

Wel, ik heb nog een aantal oshiba en ginrin soragoi. Deze wil ik zo goed als weggeven, maar niet helemaal en maar enkel op de volgende voorwaarden.

Wie komen in aanmerking !

Gewoon IEDEREEN !

Wat mag je er mee doen ?

Je mag deze als geschenk geven aan een vriend of collega tegen volgende voorwaarden:

-          De ginrin soragoi voor een weggeefprijs van 25 euro
-          De oshiba shigure voor een weggeefprijs van 50 euro

Wat gebeurt er met de opbrengst ?

Van de opbrengst ga ik een koi aankopen uit mijn eigen selectie en deze verloten op een nog niet bepaalde manier aan alle kandidaten die meegedaan hebben aan deze actie, maar dan op de volgende manier ! Lees aandachtig !

Er zijn nog 7 soragoi, 7 oshiba en 1 cha utsuri, bekijk de bowl met deze kleintjes. Het zijn leuke visjes. Ze zijn tussen de 21 en 26 cm. In totaal zou dit als ze allemaal verkocht zijn een bedrag opbrengen van 575 euro.

Dit bedrag zal ik verdubbelen, als blijk van waardering. Het totaal bedrag zou dan 1 150 euro kunnen zijn indien ze allemaal geplaatst zouden worden.

Bovendien nodig ik iedereen uit om  belangeloos een bedrag te sponsoren om alzo de som op te trekken naar een hoger bedrag.  Dit mag 5 euro zijn, dit mag 100 euro zijn, het maakt niet uit? maar een minimum van 5 euro is gewaardeerd. Contacteer mij om je bijdrage door te geven. Dit moet je echter nog NIET betalen, enkel als de actie succes heeft, anders heeft het geen nut.

Ik reken er dus op dat er vrijgevige mensen zijn die dit bedrag willen verhogen naar een interessant niveau. Het hoeft niet, het mag. Hierdoor wordt het uiteindelijke totaalbedrag bepaald, en afhankelijk van het eindbedrag zal ik een koi kiezen die ik zal weggeven. Hoe hoger het bedrag, hoe hoger de waarde van de koi.

Mijn voorstel dan is om er een 3-tal voor te stellen waaruit je kan kiezen en die voldoen aan de waarde die het totaalbedrag vertegenwoordigt.

Wie wint dan deze koi ?
De persoon die ofwel een vriend aangeduid heeft en de personen die een donatie hebben gegeven. Ik zal alle personen die een koi hebben weggegeven noteren en ook alle personen die een donatie hebben gedaan ! Een onschuldige hand, vermoedelijk van één van mijn kleinkinderen, zal dan de winnaar trekken.

Brengt deze actie wat leven in de brouwerij ? We zullen het moeten afwachten.  Zo ja, doe je vriend dan een geschenk en geef me door wie er één van deze kleintjes mag komen uitkiezen.

Wel zou ik graag op één bepaalde zaterdag de keuze van de kleintjes laten verlopen. Dit zou zaterdag 18 juli worden. Moesten er mensen die dit geschenk kregen niet aanwezig kunnen zijn, dan kan dit ook nog op zondag 19 juli of tijdens iedere andere dag, maar ik probeer dit zoveel mogelijk op één dag te koppelen.

Het zou wel verstandig zijn om je vriend te vragen of hij blij zou zijn met dit geschenk ! Bovendien moest je zelf graag één van deze koi beschikken kan je nog altijd een collega of vriend vragen om zich te melden, zodat je zelf ook in het bezit kan komen van één van deze toffe koi

NOGMAALS HET FILMPJE VAN DE AANGEBODEN KOI

Meer afbeeldingen

Een ludiek experiment: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

24 reacties

Johan D

Allemaal veel te vroeg gereageerd , morgen komen de kohaku en de sanke aan de beurt

ben.

Ja die beginnen al vanaf 5000 euro.


Wim DW

oh jij wist daar ook van .... en die ben die houdt toch wel van een grapje blijkbaar


interkoi

ALLE KOI ZIJN VERGEVEN. HEEL ERG BEDANKT ALLEMAAL. LEES MORGEN HET NIEUWS VOOR INSTRUCTIES


interkoi

ER IS NOG 1 OSHIBA


interkoi

ER ZIJN NOG 2 OSHIBA TER BESCHIKKING


interkoi

ER ZIJN NOG 3 OSHIBA TER BESCHIKKING


interkoi

DE SORAGOI ZIJN AL EEN TIJDJE VERGEVEN. ENKEL NOG DE OSHIBA  KAN JE VERGEVEN. IK BEN NU ALLES OP TIJD AAN HET INVULLEN ZODAT IK WEET WIE EERSTE WAS, WANT IK KOM 20 GINRIN SORAGOI TE KORT.

Wim DW

wat een succes segg - gelukkig kan je alles goed monitoren zodat je de tijden kan volgen.  Hopelijk zullen de ochiba\'s ook allen hun weg vinden - de laatste dagen nooit zoveel actie op je nieuwsitems geweest proficiat voor je actie


Jef

Als het nog mogelijk is zou ok graag cindy s. En mike s. Opgeven voor een ginrin soragoi 

interkoi

Het spijt me Jef, je kan eventueel nog een oshiba vergeven


sjakie

Hoi luc ,bij deze wil ik graag een ochiba geven aan mijn vader en doneer €25 extra.mijn vader wil hetzelfde doen voor mij en doet ook €25 extra.groeten sjakie


mike

Beste, Graag zou ik een ginrin soragoi weggeven aan Jef B. Mvg Mike

interkoi

Sorry Mike, je bent iets te laat. Morgen kan je in het nieuws de juiste info over de tijden vinden. Het spijt me. De oshiba echter zijn nog niet helemaal op


kurtie

Dag Luc, Indien mogelijk wil ik er graag kado doen aan mijn zoon Robbe H. Tnx Grtn kurt H

interkoi

kurtie, ik weet niet wat je wou weggeven, dus het was me onduidelijk. De ginrin soragoi zijn vergeven, je kan nog een mail sturen voor de oshiba eventueel


daphne

Hi! Mijn vader is vrijdag jarig. Graag wil ik een soragai voor hem kopen. Is dit nog mogelijk? Dankjewel! Gr. Daphne

interkoi

Daphne, je bent er nog juist bij.


Smetje

Luc, ik wil graag een ginrin soragoi reserveren voor mijn vriend Giovanni DR. En leg 15€bij in de pot.  Origineel gevonden.


interkoi

Er werd donatie gedaan van 15 euro door G.D.S.


interkoi

2 ginrin soragoi werden gereserveerd door J.R. voor L.R. en R.R.


rob

Ik wil graag de cha utsuri weg geven aan tara

interkoi

Fijn Rob, je vrouwtje zal er blij mee zijn. 😜

rob

@interkoi Dat denk ik ook wel


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052