Dat was lang geleden

Dat was lang geleden

Het was een hele tijd dat ik koi ingepakt had, het werd tijd dat ik nog eens wat oefende, want ik wil nog het een en ander verkopen dit jaar.

Je zult zeggen, welke koi heb je nu verkocht en ingepakt ? Tja, dat waren de koi van Interkoi Almere die de winter hier doorgebracht hadden vanaf 10 december, en nu plaats moeten ruimen voor de nieuwe koi die op punt staan om van Japan te komen. Ik heb er vandaag nog even met Ben over gepraat, en hij is enorm in zijn nopjes met zijn keuze. We worden stilaan nieuwsgierig.

Je ziet op één van de filmpjes ook de geweldige sanke met zijn 2 ogen die toch wel over de 30 cm was ondertussen, maar die kwalitatief zeker nog wat te bieden heeft. de ginrin waren bij aankoop veel kleiner, maar er zit heel wat potentie in enkelen. Iemand die goede en gezonde koi zoekt en niet naar Arendonk wenst te komen...klop eens aan bij Ton.

Voor controle van een paar koi, heb ik even nog één van mijn favorieten gebowld, de fantastische Mamo Cherie. Deze kohaku van de Bentley bloedlijn werd door mij op de veiling van Momotaro aangekocht en ik was hier onmiddellijk van gecharmeerd. Helaas heeft ze een minder goed mudpondjaar achter de rug bij Momotaro. Haar verblijf in Arendonk heeft haar zeker geen slecht gedaan, want ze gaat er met rasse schreden op vooruit. Deze kohaku is bijna of al over de 70 cm, 3 jaar oud, en wordt een kanjer van een koi. De eigenaar heeft er niet alle vertrouwen in, maar ik wel. Hij heeft me beloofd dat, als ze na 3 jaar in zijn vijver goed geëvolueerd is, ik ze mee mag nemen naar de show. Ik durf er bijna mijn hoofd op verwedden dat ze dan dik over de 80 cm zal zijn, en mee zal dingen naar een dikke prijs. Onthou deze koi, want je zult ze zeker nog terugzien...

En mijn filmpjes zijn natuurlijk ook niet te versmaden:

filmpje-01

filmpje-02

filmpje-03

Mamo Cherie

inclusief commentaar

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240