Ze zijn in Almere

Ze zijn in Almere

De tosai die aangekocht waren in november en een aantal maanden bij Luc hebben mogen verblijven (waarvoor nogmaals dank!) zijn nu in Almere.

Vanwege de nieuw aangekochte koi voor Interkoi die naar verwachting snel zullen binnenkomen moest het een en ander anders worden ingedeeld om alle koi kwijt te kunnen. Daarom heb ik een tijdelijke opvang gecreerd waar de tosai alle ruimte in hebben. In de bowl van rond 2.5 meter en met een waterverplaatsing door de zelfgemaakte bakki shower van ca. 8000 liter zullen deze tosai het prima naar hun zin hebben. Uiteraard zal er bij normale waarde's ca. 20% per week worden ververst of meer als dat nodig is. De bakki is uitgevoerd met 20 kg. Bacteria house en 25 kg. Hexamedium, succes verzekerd.

Alle tosai (varieerend in leeftijd van 10 maanden (Otsuka) tot 7 maanden (Momotaro) zien er blakend gezond uit. Ook zijn ze fors in lengte en sommige ook in body toegenomen.

Het vermelden waard zijn de sanke's van Momotaro, alle flink gegroeid en als we de grootste sanke hier bekijken dan is deze al ruim over de 30 cm., als je dit vergelijkt met de tosai die Ben kort geleden heeft uitgezocht dan doet de vijver van Luc in de verste verte niet onder voor die van Momotaro! Er zijn er al een paar verkocht en op een aantal zit een optie dus als u wat ziet bel en kom kijken. Ook zou ik de personen die een optie hebben langs deze weg willen vragen binnenkort eens te komen kijken om de optie om te zetten naar koop!

De filmpjes met dank aan Luc: Zeker het bekijken waard!

Filmpje 1

Filmpje 2

Filmpje 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml