Dat was me een strijd

Dat was me een strijd

Ik wist niet goed wat ik me bij de OpenSales van vandaag moest voorstellen, maar ik had mijn persoonlijke strategie ontwikkeld.

Met een team van 5 man, zaten we deze morgen achter de computer om zo snel mogelijk de koi te bestellen die we wensten aan te kopen. We hadden een grote selectie van tosai gemaakt die we in ons bezit wilden hebben, want wij beseffen maar al te goed dat dit een unieke kans was om dit soort koi aan te kopen, en we wisten vooraf niet wat de impact was van deze eerste Open Sales omdat deze in meer dan 10 landen werd aangeboden.

Wij weten als geen ander wat je moet betalen voor een goede tosai als je in Japan bent, en ik geef het je op een briefje….. dat is niet zo eenvoudig en zeker niet aan deze prijzen. Ik vind de opzet dan ook een buitengewoon pluspunt, en de gemiddelde aangeboden kwaliteit dan ook buiten proportie meer dan goed.

Ik had de opdracht gegeven om ieder een deel voor zijn rekening te nemen en het is me uiteindelijk gelukt om 22 koi aan te kopen. Ik ben er dan ook bijzonder blij mee. Indien je een koi wenste die ik ondertussen heb aangekocht, kan je die natuurlijk ook bij mij reserveren tegen dezelfde voorwaarden, dat is evident. Voor mensen die interesse hebben om een koi in deze selectie te kopen heb ik nog een speciaal voorstel. Hiervoor moet je me echter contacteren..

Ik ben bijzonder blij met volgende top aankopen: Torazo 8 en 9, Matsunoseke 10 en ISA-06.

Ik ga nu de evolutie even afwachten om te zien wat er zoal overblijft en ga dan proberen prijs/kwaliteit af te wegen om te zien of ik er nog bij zal kopen. Ik heb snel even de koi die ik aangekocht heb op een rijtje gezet, want ik moet nu weg om de koi uit de groeivijver te gaan ophalen.

Lekker hectisch, lekker spannend, en avontuurlijk….daar hou ik wel van.

Meer afbeeldingen

Dat was me een strijd: afbeelding 1
Dat was me een strijd: afbeelding 2
Dat was me een strijd: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml