De 8e Nationale Koi- en Vijverdagen

De 8e Nationale Koi- en Vijverdagen

Op 7, 8 en 9 mei 2010 organiseert KOI 2000 de achtste editie van De Nationale Koi- en Vijverdagen in De Tuinen van Appeltern.

Tijdens dit kleurrijke evenement staat je een onvergetelijke ervaring te wachten. Na een rondgang over de straten van de Japan Boulevard en een tocht langs de handelaren op de toonaangevende koi- en vijvervakbeurs kom je in de internationale koicompetitie, de ‘Strijd der Titanen’, oog in oog te staan met de mooiste Nishikigoi van Europa.

Een beautycontest voor karpers en een grote consumentenbeurs op koi- en vijvergebied. Dat is zo'n beetje wat De Nationale Koi- en Vijverdagen je te bieden hebben. Maar ook zijn er fantastische showtuinen te vinden en is het evenemententerrein in oosterse sferen gehuld. Want ook Japan, het land van de rijzende zon, wordt ruim onder de aandacht gebracht. Een gevarieerd en aantrekkelijk programma is daarmee verzekerd.

In de 'Strijd der Titanen', de internationale koishow, stellen handelaren en hobbyisten uit heel Europa hun mooiste Koi aan het grote publiek tentoon. Een internationale jury, met prominenten uit de ganse koiwereld, staat vervolgens voor de zware taak om over enkele honderden Koi haar oordeel te vellen. Als slotstuk volgt een feestelijke prijsuitreiking.

Op de koi- en vijvervakbeurs voorzien de aanwezige handelaren je graag van advies. Dus ben je van plan om een nieuwe vijver aan te leggen of de huidige vijver te verbouwen? Dan ben je op De Nationale Koi- en Vijverdagen aan het juiste adres! Verder zijn er op de beurs ook stands met tuinproducten, bonsai en Japanse gebruiken te vinden.

Maar dat is nog niet alles. Een bezoek aan De 8e Nationale Koi- en Vijverdagen verschaft je tevens toegang tot De Tuinen van Appeltern, het grootste en mooiste objectieve tuinideeënpark van Nederland. Met meer dan 190 modeltuinen en een totaaloppervlak van 13 hectare kijk je er je ogen uit. In 2010 vindt er tevens het Appeltern Tuinenfestival plaats, waarbij vaderlands beste tuinontwerpers het tegen elkaar opnemen. Tijdens De 8e Nationale Koi- en Vijverdagen zullen alle wedstrijdtuinen te bezichtigen zijn. Het bezoeken meer dan waard zijn tevens de Nationale Vasteplantentuin en de Trendtuinen 2010.

Entree en openingstijden

Vrijdag 7 tot en met zondag 9 mei 2010. Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

- Normaal toegangstarief vanaf 13 jaar: € 11,50

- Kinderen van 6 t/m 12 jaar: 50% korting

- Kinderen tot 6 jaar gratis

- 65+: € 2,00 korting

- Groepen vanaf 20 personen: €2,00 korting p.p.

- Parkeren: € 2,00

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml