De Belgische Koishow 2017

De Belgische Koishow 2017

Georges vroeg me om nog eens eventjes de Belgische Koishow in de verf te zetten, die plaatsvind op zaterdag en zondag 24 en 25 juni op de prachtige locatie naast de Japanse tuinen in Hasselt.

Centraal gelegen, niet te ver van Nederland en Duitsland, dus voor iedereen goed bereikbaar. De show zelf is bekend als een kwalitatief hoogstaande show wat betreft de koi die aanwezig zijn.

Zelf heb ik geen grote kanonnen meer om in te zetten, hiermee bedoel ik koi die mee kunnen dingen naar de grote prijzen, die heb ik gelukkig allemaal verkocht. Ik zet wel 10 gedenkwaardige koi in die zeker blikvangers zullen zijn.

Toch wel een extra voetnoot: de koi die ik nu inzet hebben niet meegedaan met de succesvolle Euregio show. Ik maak er een punt van om nooit of laat me zeggen bijna nooit dezelfde koi op een show in te zetten.

Ik heb nog een filmpje gevonden die de sfeer van verleden jaar weergeeft, en zoals je ziet is er van alles te beleven, en kan je de Belgische Bourgondische smaak proeven.

De wandelgangen op de BKS zijn dicht bij elkaar gelegen, zodat de gezelligheid troef is. Zelf heb ik dit jaar een stand gereserveerd en zal er beide dagen aanwezig zijn.

Wie zich geroepen voelt om een babbeltje te slaan is uiteraard altijd welkom. Ze hebben mij stand 19 aangewezen. Zie op het bijgevoegde kaartje waar je deze kan vinden.

Op mijn stand zullen een groot aantal koi aangeboden worden tegen sterk gereduceerde prijzen tijdens de show, en bovendien zal ik natuurlijk Probites vertegenwoordigen.

De koi die aangeboden worden zijn niet de minste, geloof dat maar niet ! Ik ga vooral moeite doen om kennis te maken met nieuwe klanten. Kom zeker kijken, want het is de moeite om te zien.

Net zoals op de Euregio show kan men de zakken probites bestellen tegen een vaste prijs, maar moet je niet met de zakken sleuren. Geef gewoon je naam en adresgegevens door, betaal je voer, en ik zorg dat het bij jou geleverd wordt zonder kosten.

Probites summer 10 kg: 105 euro incl. transport

Probites summer 3 kg: 45 euro incl. transport

Probites spring autumn 10 kg: 105 euro incl. transport

Probites spring autumn 3 kg: 45 euro incl. transport

Probites summer mix 10 kg: 105 euro incl. transport

Probites summer mix 3 kg: 45 euro incl. transport

Probites Chlorella 10 kg: 125 euro incl. transport

Probites Chlorella 3 kg: 50 euro incl. transport

Betalende bezoekers (voorverkoop & kassa) dingen mee met een buitengewone TOMBOLA waarbij men een heuse trommelfilter kan winnen op zaterdag en een nieuwe, handgemaakte creatie van Van Ngan Hoang op zondag !

De trommelfilter kan u op de stand van Filip’s Koi & Vijvershop tijdens onze show terugvinden. Filip en zijn collega’s zullen graag op uw vragen antwoorden. U zal dan ook te weten komen over welk model het gaat.

De ondertussen wereldberoemde Hoang maakt speciaal voor onze show een drakenbeeld dat uiteindelijk zo’n 85-90cm hoog zal worden.

Op uw voorverkoop- en inkomkaart kan u achteraan uw naam en e-mailadres invullen, deze kaart laat u zaterdag in de urne op de stand van Filip’s Koi & Vijvershop achter, op zondag kan u dit doen op de stand van Hoang.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op de volgende Belgian Koi Show, op 24 en 25 juni in 2017. Tot dan !

Meer afbeeldingen

De Belgische Koishow 2017: afbeelding 1
De Belgische Koishow 2017: afbeelding 2
De Belgische Koishow 2017: afbeelding 3
De Belgische Koishow 2017: afbeelding 4
De Belgische Koishow 2017: afbeelding 5
De Belgische Koishow 2017: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240