De bende van Interkoi

De bende van Interkoi

Toevallig kreeg ik van een klant enkele uitreksels uit een koi magazine, ik dacht van de NVN waar ik een stukje kon lezen, zie begeleidende foto.

Ik ken de bende van Baekelandt, ik ken de bende van Nijvel, ik ken de bende van Jan de Lichte en ik ken de bende van de zwarte kous, maar van de bende van Interkoi had ik nog nooit gehoord.

Ik moest toch even nadenken toen ik het artikel las, en vroeg me af of dit nu positief bedoeld was of niet, want ik had er niet echt een goed gevoel bij moet ik eerlijk toegeven.

Ik weet niet wie de schrijver is, maar als ik nadien nog wat andere stukken las uit het artikel, zou ik denken dat het wel positief is bedoeld. Misschien kan de schrijver de juiste verklaring geven voor dit woordgebruik.

Heeft het te maken met de trouwe klantenkring die ik al 10 jaar heb, maar dat is toch geen bende zou ik zeggen ! Dat zijn stuk voor stuk echte koikichi met hart voor koi en die stuk voor stuk begeesterd zijn door koi. Het moest toch even bezinken, maar achteraf bekeken geloof ik niet dat het oneerbiedig bedoeld is.

Ik lees ook, "het betere werk van Floor", de "topdieren van Elna koi"...toegegeven dat klinkt eerbiedig..."de bende van Interkoi" geeft een wat andere indruk...

Interkoi is niet het bedrijf dat echt de moeite doet om één GC binnen te halen, maar meer een algemene kwaliteit wil tentoonstellen. Persoonlijk heb ik er niet echt behoefte aan om ieder jaar opnieuw dezelfde GC in te zetten tot treurens toe. Bovendien heb ik meerdere GC rondzwemmen bij klanten, en daar horen ze thuis.

Interkoi heeft alle prijzen gehaald die er maar te halen zijn van de kleinste prijs baby champion tot de grootst begeerde prijs deze van GC. Alle andere prijzen daartussen hebben reeds in mijn kast gestaan, buiten deze van “most unique koi” en het is nog maar de vraag of ik die prijs wel wil hebben.

Uiteraard probeer ik altijd die koi in te zetten die kans maken op een dikke prijs, maar iedere show is anders, en ik maak me nu eenmaal sterk dat ik niet iedere show dezelfde koi ga inzetten, integendeel…ik maak me sterk dat ik altijd andere koi meebreng.

Dit doe ik vooral om te bewijzen dat mijn totale gamma uit goede koi bestaat, en mijn verhaal niet in één koi steek die goed is, neen, ik wil een gamma koi van allemaal degelijke kwaliteit, dat is wat ik wil bereiken, en dat is waar Interkoi voor gekend is.

Voigende week is het de Belgische Koishow en ik neem 10 totaal andere koi mee die Interkoi zullen vertegenwoordigen. Ik neem geen enkele koi mee die op de Euregio koi hebben gezeten. Ik laat beide tategoi awards koi thuis, zowel de junior als de senior, prijzen waar ik bijzonder trots op ben.

Op Arcen heb ik ook nog 2 vaten gereserveerd, en hier neem ik dan ook weer totaal andere koi mee....Het is trouwens reeds de 4de of de 5de keer dat ik de tategoi award in de schoot krijg geworpen en ik veronderstel dat dit wel wat wil zeggen.

Laat ons dan maar aannemen dat "de bende van Interkoi" heel positief bedoeld is, ondanks de negatieve bijklank. De volgende keer zou ik toch liever ''de tategoi van Interkoi" horen of iets dergelijks, in plaats van "de bende". Wat vinden jullie ?

Loting van de showa

Volgende week zal ook de uitreiking of de trekking plaatsvinden van de loting van de showa voor het 10-jarig bestaan.

Er zijn niet overdreven veel deelnemers, dus je kansen vermeerderen. Ik had verwacht een grote interesse te wekken waardoor een groot gedeelte van de investering zou terug kunnen verdient worden, maar blijkbaar heb ik me daarin vergist, het zal dus een negatief gevolg hebben.

Maar ik heb nog wat andere zaken in petto voor het 10-jarig bestaan, maar daarover morgen meer !

Meer afbeeldingen

De bende van Interkoi: afbeelding 1
De bende van Interkoi: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137