De bruggetjes uitgetest

De bruggetjes uitgetest

Ook op verzoek maak ik graag tijd om je eventjes de koi te tonen, en tegelijkertijd zijn de nieuwe bruggetjes in gewijd.

Een hele verbetering, zo kan ik het wel stellen. Voldoende plaats zowel voor mij als voor de klant, waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht !

Voor Ron is het een hele gebeurtenis als je op korte tijd overschakelt van de, laat het ons de "tuincentrumkoi" noemen, en de, zeg wat betere koi.

Een tweede bezoek is dan ook nodig om belangrijke beslissingen te nemen en de knoop door te hakken. Blijkbaar lig ik in de running met enkele collega dealers, en dat ben ik niet gewoon.

Deze sandan kohaku moet mijn kleuren vertegenwoordigen, en eigenlijk heeft deze koi voldoende strijdkracht om zich te meten met andere mededingers.

Wat moet je over een koi zoals deze nog zeggen. Bloedlijn Magnum van Sakai FF, spierwit shiroji, perfect hi dat van grote klasse is, sashi zoals gewenst, en alles in huis om uit te groeien tot een mooie sandan kohaku van 65-70 cm.

Geen magische 80 cm hoor ik je al vragen ? Neen, ik goochel niet met cijfers van 80 en 85 cm want ik weet hoe moeilijk het is om een koi in onze streken boven de 80 te krijgen. Er zijn er maar weinigen die erin slagen, en het blijft een moeilijk gegeven.

Ik kan niet meer doen dan de goede punten van de koi te accentueren en daarna moet de klant zelf zijn beslissing nemen, maar normaal weten we dat vandaag of morgen.

Ik heb er een hekel aan om een verkoop te forceren. Men koopt graag of men koopt niet, maar één ding is zeker, wordt je klant van Interkoi, dan ben je geen nummer maar een klant en dat is in deze maatschappij een luxe…

Buiten de sandan kohaku stond er nog de showa van Sakai op het programma, en één van de tancho van Sakai.

Het wordt een belangrijke stap in het leven van deze koiliefhebber, maar het virus heeft langzaam toegeslagen en dat kan wel eens ernstige gevolgen hebben.

Morgen is het tijd om aan mijn 21ste reis naar Japan te beginnen. Het lijkt wel mijn 2de thuisland aan het worden. Ook dit jaar is het de bedoeling om 4 keer op en neer te vliegen.

Elke keer nieuw bloed, iedere keer weer nieuwe belevenissen….volg ze op de voet, ik hou jullie zoals altijd op de hoogte. Wie het volledig verslag wil volgen, volgt de website, en ja hoor, ik zal facebook ook altijd wat publiciteit toeschuiven, want wat is de wereld zonder facebook !

Meer afbeeldingen

De bruggetjes uitgetest: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240