De corona toestanden

De corona toestanden

De zware beperkingen die worden opgelegd zal het land geen deugd doen. Het eeuwige gekrakeel tussen Walen en Vlamingen, de economische draconische maatregelen, nodig of niet nodig, het zal de zaken niet vergemakkelijken.

We hebben geen glazen bol en we zullen moeten nemen wat er komt. De volgende weken zullen dan ook weken van aanpassing worden. Ik geloof niet dat ze op een slechter moment hadden kunnen komen.

We zullen ons helaas moeten aanpassen, nog maar niet te spreken over de financiële impact die het zal hebben voor de KMO's. Voor de mensen die hun goederen of hun koi willen komen afhalen, het is gewoon een kwestie van een afspraak te maken, en we zullen aanwezig zijn om de gepaste hulp te geven. Dus de volgende weken enkel op afspraak.

Wat betreft de komende transporten, is er momenteel nog geen negatief nieuws. Voor zover ik weet zal alles normaal doorgaan, tenzij er andere instructies komen, maar dan zal ik jullie op de hoogte houden. Het is niet meer in onze handen, en we zullen alles moeten ondergaan.

De veilingen die in april zijn gepland zijn ondertussen afgelast voor zover ik weet. De vraag staat nog open of ik mijn volgende reis moet omboeken of niet. De mogelijkheid is er om je reis naar een andere datum te verplaatsen, maar voorlopig wacht ik nog even af.

Mijn reis is geboekt voor 10 april, ik ga  nog even geen beslissing nemen. Het probleem zit hem in het feit dat mijn kleinzoon ook geboekt had, en een andere reisdatum inplannen geeft problemen, vermits hij schoolplichtig is, en dus op voorrand niet kan zeggen wanneer hij mee kan gaan. Een zware ontgoocheling voor Sander als deze reis moet geannuleerd worden.

Nu ben ik zelf geen paniekerig type, en we zullen deze tegenslagen ook wel te boven komen. Tijd lost alle problemen op...

VOOR ALLE MENSEN MET VRAGEN, CONTACTEER ME GEWOON !! DAT LIJKT ME HET VERSTANDIGSTE !

DE VOLGENDE SAKAI OYAKOI

Vandaag staat er Simple Love op het programma en de nieuwe identiteit Magic Queen. Simple Love is een dochter van Love Queen en de mannelijke sparring partner was een Miss Japan III man. Magic Queen is ook een dochter van Love Queen. Haar mannelijke partner was een Dainichi Kohaku.

 

Meer afbeeldingen

De corona toestanden: afbeelding 1
De corona toestanden: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

6 reacties

Ronny V

Verplichte sluiting van mijn zaak.  30 mensen zonder werk.   Minstens 3 weken geen inkomsten, alleen maar inkomende facturen. Dat is corona voor mij momenteel...

Johan

Dat zijn ook de. gevolgen die ons keihard treffen en voor hoe lang 🤔. Balen balen maar kon je niet open blijven met extra maatregelen.

Ronny V

@Johan De kosten om open te blijven (met ernstige beperkingen) zouden nog voor een diepere put zorgen.  De steun waarop we hopen, dekt amper 2.5% van mijn inkomstenverlies... :(


Johan

Het Coronavirus probeert ons leven op zijn kop te zetten. Wat een impact heeft zo voor mijn idee een simpel virusje op ons dagelijkse leven. Toch mooi dat mijn internet/computer geen virus heeft en via deze manier koi kunnen bekijken maar ook thuis werk kunnen verrichten met of zonder FaceTime bellen. \"J.Mar\" is een dochter uit \"Love Queen\" en vandaag lees ik Simple Love is een dochter van Love Queen Veel herleid dus naar Love Queen en ook valt het gebruik van mannelijke Dainichi mij op. Luc heeft Momotaro dit ook zo goed op papier staan?


KONDHO

Was het bij Sakai dat een van de kleinkinderen voor de boekjes zorgt. Go Sander, de basis is er.


KONDHO

Ja man, paniek is toch wel het laatst wat we nodig hebben, wetende van mezelf dat weinigen veilig zijn ( weet ook niet hoe het zit met de overlevers en hun kans op herval  zonder symptomen en superverspreiders), en wil dit zeker niet banaliseren,  ( grootmoeder in verzorgingshuis, en ja dat kraakt mij, zaak ouders gesloten in weekend, eigen zaak veel vraagtekens, doch \"elk nadeel hebben zijn voordeel\", niet. Inpact van de verbeterende luchtkwaliteit, lucht uit de beurzen, brandstofprijzen, goudbezitters dromen van nog meer, zelfstandigen die eventjes rust krijgen om te herbronnen, creativiteit die  we weer moeten ontdekken, maar we dienen eerlijk te blijven, zijn of worden, zou ik niet toegeven dat ik veel te weinig bij grootmoeder ging  voordien, zou u met uw \"speel en drinkgeld\" niet wat beters kunnen doen dan gokken (de beurs,casino, lotto, en neen ge moet er dan zeker geen visjes af andre levende wezens mee kopen in de hoop deze wel eens veel zouden kunnen waard worden? Ga stoppen want daar kan ik mij wel eens heel druk in maken of op de baan in slechte bestuurders, en nu zalig weg files.  Simpel toch leef, wees en/of zorg goed voor elkaar.  Sakai tja, nog wat harder werken of toch eens een gokje wagen,... sorry.  Heb echt een zwak voor \"Amazing Grace\". Op de toekomst.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240