De Dainichi zijn gearriveerd

De Dainichi zijn gearriveerd

Gisteren zijn de 8 aangekochte tosai van de veiling goed aangekomen. Voor de Dainichi lovers is het misschien een goede gelegenheid om je kans te wagen.

Ik had er nog geen filmpjes van, want de drukte tijdens de veiling was overweldigend, dus heb ik gisteren de filmpjes maar gemaakt, die ik nu even laat zien.

Showa SH-V16-4179 kan je terecht “een specialleke” noemen. Je houd ervan of je houd er niet van. De huidkwaliteit en de uitstraling zal je niet teleurstellen, en met zijn 38 cm op zijn 10de maand een rasechte Jumbo Tosai. Ik durf het zeggen: ik hou ervan, en vooral de toekomst die je erin kan lezen is bijzonder interessant.

Prijs: 1250 euro

Bloedlijn: Monster 2

Kohaku KO-V16-4402. Een kohaku die eigenlijk niemand onberoerd zou kunnen laten. Lichtjes gestresseerd en ik zal hem eens goed wat eten geven, want dat heeft ie te kort momenteel, maar als de body aanzwengelt, zou dit wel eens een bijzonder goede aanwinst kunnen zijn. Zijn lengte van 43 cm op 10 maanden liegt er niet om.

Prijs: 1250 euro

Bloedlijn: Super Rikidozen.

SH-V16-4155. Een Showa die je enkel maar plezier kan schenken. Deze zou niet tegen kunnen vallen, en met zijn 36 cm ook niet van de kleinste. Ik zou deze het betere werk noemen voor de toekomst.

Prijs: 1450 euro

Bloedlijn: Monster 3

SH-V16-4420. Een plaatje van een Showa die je eigenlijk zo mee naar de show kan nemen. Met zijn 35 cm en die huidkwaliteit misschien geen kanshebber om te winnen, maar de mensen die deze Showa zien, zullen zeker gecharmeerd zijn. Ik koop helaas niet gemakkelijk afgewerkte koi die op een show kunnen ingezet worden, maar ik koop wel koi die later de show altijd zullen stelen. Een wereld van verschil.

Prijs: 950 euro

Bloedlijn: Gachako

Showa SH-V16-4411. Een Showa die me niet dadelijk aanspreekt, maar anderen misschien wel. Dat vertaalt zich ook in de prijs, of hij nu goed is of niet,dat interesseert me niet echt. Soms val ik op een koi, soms wat minder. Nu is het wel zo dat dit nog kan veranderen, dus ik geef deze nog even het voordeel van de twijfel.

Prijs: 850 euro

Bloedlijn: Monster 3

Showa SH-V16-4131. Een Showa die door Futoshi Mano naar voor geschoven werd als één van de betere samen met de SH-V16-4155. Hij verwachtte een bijzonder hoge prijs op de veiling, maar zo zie je maar dat zij het ook niet altijd weten. Het is voorlopig de mijne….

Prijs: 1450 euro

Bloedlijn: Monster 3

Showa SH-V16-4107. Klein maar fijn zou je kunnen zeggen van dit 32 cm grote vrouwtje. Aan de huidkwaliteit zal het niet liggen, maar vermoedelijk zal ze altijd de kleinste blijven, het is nu eenmaal zo, alhoewel er uitzonderingen zijn. Ook weer onvoorspelbaar en bijzonder interessant om te blijven opvolgen.

Prijs: 1250 euro

Bloedlijn: Monster 3

Kohaku KO-V16-4406. Last but not least deze fraaie sandan kohaku waar ik een goed gevoel bij heb voor de toekomst. Hier zie ik veel elementen in die aantrekkelijk zijn om op te laten groeien naar een flinke kohaku.

Prijs: 1250 euro

Bloedlijn: Super Rikidozen.

EENMALIGE AANBIEDING

Dit zijn geen doordeweekse koi , maar koi die speciaal voor de veilingen werden uitgeselecteerd. Met andere woorden behoren ze tot de subtop van Japan, en zijn ze stuk voor stuk bekwaam om een mooi verwachtingspatroon waar te maken.

Dit is de 3de levering dit jaar van koi, en als ik nu nog de Taniguchi binnen krijg dan is het gedaan voor dit voorjaar, alhoewil ik misschien nog een verrassing in petto heb...

Deze 8 Danichi tosai bied ik deze week aan, tot en met zondagmiddag 12 uur met een korting van 200 euro op de hier vermelde prijs. Je mag een optie nemen totdat je deze koi gezien hebt uiteraard, maar dat moet ook voor zondagmiddag 12 uur gebeuren.

Ik ben vandaag NIET open

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137