De eerste ginrin benigoi werd opgehaald

De eerste ginrin benigoi werd opgehaald

Je weet wel, de 2 benigoi in plaats van 1 die ik door een wending in het verhaal heb weggegeven. De eerste werd dinsdag opgehaald, en als het goed is komt Rob de 2de zaterdag ophalen.

Ronny was één van de winnaars, en hij heeft het koivirus zodanig te pakken dat hij ook een 2de vijver heeft aangelegd om zich te amuseren met tosai.

Nu was ik toevallig ook juist bezig met het selecteren en filmen van mijn koi, zodanig dat zijn aandacht getrokken werd door een groot aantal tosai.

Van de gelegenheid gebruik maken noemt men dat, en in plaats van met 1 ginrin benigoi naar huis te rijden, nam hij nog een groot aantal tosai mee om op te laten groeien.

Spannend, want het zijn tosai die nog veel belofte in zich hebben. Dit is het resultaat !. Goede maat, goede huidkwaliteit en interessante afstamming, wat wil je nog meer om goede resultaten te halen.

Zoals gezegd ben ik alle koi opnieuw aan het filmen en opmeten zodat de info op de website uptodate blijft. Een must in mijn ogen.

Als er klanten op de website kijken wil ik niet dat ze een koi selecteren en niet weten hoe deze er in realiteit uitziet. Daarom de jaarlijkse updates en eventuele prijsaanpassingen.

Ik ben er volop mee bezig en geloof me of niet, ik heb niet heel veel koi meer, maar dat wat er zit mag zeker nog gezien worden. Bekijk anders deze bowl met tosai maar eens. Allemaal koi van 38-45 cm, en haal er maar een slechte uit….

Of deze 2 showa die nu samen met de vorige 9 in één vijver het najaar interessant maken voor koihunters. Stuk voor stuk goede koi met veel mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Ga ze maar zoeken ! Ik hoop dan ook dat ik er in het najaar nog enkele van verkoop.

Ik ben de laatste dagen een bezige bij geweest want ik heb ook een aantal filmpjes gemaakt en gesorteerd per 5 van koi die ik opnieuw gemeten en gefilmd heb. Ziehier deel 1 bestaande uit 5 stuks van de 32 die ik gefilmd heb. De volgende ga ik in de loop van de volgende dagen laten zien.

Eén van de voordelen vind ik persoonlijk, gaat het hier meestal over koi die hier van begin vorig jaar al rondzwemmen en door de één of andere reden niet verkocht zijn. Zijn dit slechte koi ? Vergeet het maar. De wegen van mensen zijn ondoorgrondelijk, maar soms kan ik het ook niet volgen. Feit is dat je nooit kan voorspellen waarom bepaalde koi populair zijn en andere dan weer niet.

Het blijft een niet in te schatten gegeven dat je dat niet kan voorspellen, maar bekijk zelf de koi één voor één en geef zelf een antwoord, want ik weet het echt niet ! Op dit ogenblik heb ik mijn vijvers zo ingedeeld dat er weinig koi per vijver rondzwemmen zodat ze nog van een interessant najaar kunnen genieten met voldoende plaats en goede waterkwaliteit om verder te ontwikkelen.

Ze beschikken nu allen over meer dan 1 kuub water per koi, en geloof me het is machtig om de binnenvijvers zowel als de buitenvijvers bemand te zien.

Ik zal je ook nog vertellen dat het beter is om koi in het najaar over te zetten in de plaats van het voorjaar, maar daar luistert men toch niet naar ! De koi zijn sterk en gezond op dit ogenblik, veel sterker dan in het voorjaar.

Vandaag ga ik verder filmen, want er moeten er nog een aantal gedaan worden !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240