De eerste LIVE koi

De eerste LIVE koi

Het zou een bijzondere gebeurtenis zijn moest er een koi via de live uitzending op FB kunnen verkocht worden. Het zou niet alleen bijzonder, maar ook de eerste keer zijn.

Daarom ga ik nu zaterdag proberen een koi life te verkopen. Om dit te doen moet je natuurlijk een special maken, want anders zal het een nul operatie worden vrees ik.

Nu begrijp ik volkomen dat een koi kopen via Live FB niet normaal is, en eigenlijk ook niet wenselijk, maar velen onder jullie hebben de meeste koi al gezien, de meesten onder jullie kennen de koi en de meesten onder jullie hebben al een oog laten vallen op een koi.

Wat is nu de bedoeling ?

Eerst en vooral moeten de koi aanwezig zijn in Arendonk om een LIVE FB verkoop te kunnen doen. Wie vandaag tot morgenvroeg 10 uur (zaterdag morgen) een koi doorgeeft die je op het oog hebt, en waar je al lang je zinnen op hebt gezet om aan te kopen, geef de code aan mij door.

Zaterdag om 14.00 uur zal ik de koi filmen via mijn LIVE FB zodat je de koi in alle glorie kan zien. Ik zal deze meten en bekijken en deze zo goed mogelijk laten zien, want ik heb maar één hand. (misschien dat iemand komt helpen als ik aan het filmen ben).

Terwijl ik aan het filmen ben, beslis je of je de koi koopt of niet. Alle koi die zaterdag gebowld worden en die ik aanbied via FB LIVE krijgen een korting van 20% op de aangeboden prijs. Op het einde van de LIVE uitzending moet je ook mondeling bevestigen dat je akkoord gaat met de aankoop.

Voor alle zekerheid !

Het gaat over koi die nog NIET verkocht zijn,

Koi die op dit ogenblik aanwezig zijn in Arendonk,

Koi waar ook reeds afspraken over gemaakt zijn, vallen automatisch uit de boot,

Koi die in promotie staan worden niet aanvaard,

Koi die in vijver 2 zitten, m.a.w. de tosai showa en ginrin benigoi van Momotaro horen er niet bij.

Ik weet dat je voorzichtig moet zijn met aanbiedingen, want men zoekt alle mogelijkheden op om alsnog langs de kantjes te lopen, maar ik ga heel consequent zijn en enkel akkoord gaan als de voorwaarden vervuld worden.

Heb je dus interesse in eender welke koi die voldoet aan de voorwaarden, stuur me dan een mail en profiteer van 20% korting op een superieure koi. Dit kan bijzonder oplopen, want als het een koi is van 1000 euro, dan praat men over een korting van 200 euro (slik slik….)

Eerlijk gezegd vermoed ik dat niemand zich zal aanmelden, maar vermits de meeste koi toch bekend of gezien zijn, zou het geen onverstandige beslssing zijn van een mogelijke kandidaat.

Bovendien zal ik vanaf volgende week een campagne starten die bijzonder lucratief zal zijn voor de deelnemers. Ik wil de actie starten vanaf kerstdag. Hou de nieuwitems in de gaten !!! De reden ? Volgend jaar is Interkoi 10 jaar open en dat moeten we toch vieren.

INTERKOI 10 JAAR – V0LG DE NIEUWSITEMS VOLGENDE WEEK

BELANGRIJK

Nu zondag ben ik NIET geopend.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240