Dagen van rust en ontspanning

Dagen van rust en ontspanning

Dat het de komende weken rustig zal zijn in de koiwereld staat eigenlijk als een paal boven water.

Het is nu tijd voor andere dingen die ook belangrijk zijn, namelijk de eindejaarsfeesten die zoals ieder jaar weer een gezellige sfeer brengen.

Zelf was ik gisteren gezellig met de kleinkinderen gaan schaatsen en dat is voor hen een bijzonder leuke gebeurtenis. Ze zijn ook met 5 exemplaren blijven slapen huize bompa, en dat zorgt ervoor dat ik dadelijk verantwoordelijk ben voor hun ontbijt, bij voorkeur spek….ze zijn er verzot op. Ik zal er na dit nieuwsitem eens aan gaan beginnen...

Ik krijg wel regelmatig updates binnen van klanten, en daar ben ik ontzettend blij mee. Enkele dagen geleden kreeg ik een update van één van de sanke van Johan met de volgende woorden: zojuist gefilmd 28 maanden oud daar wordt ik elke keer weer blij van. Wat een beul pakt niet alleen lengte maar gaat ook de breedte in. Erg blij met haar...

Van Polleke kreeg ik dan weer een een filmpje van zijn overkapping, met de volgende woorden: Hier winter ...nog niet echt, Je ziet aan de planten dat ik er niet alles uithaal he . Deze vijver zien is altijd genieten…

Mijn Live FB heeft helaas weinig resultaat. Gisterenavond laat kreeg ik nog een bericht van iemand die vermoedelijk een koi Live wil laten bowlen, ik wacht nog op zijn antwoord. Als het bevestigd wordt zal er om 14.00 uur een live uitzending komen.

Een bijzonder rustgevend koppeltje is toch wel deze bowl met een kohaku en een sanke. Op vraag van de toekomstige klant die liever niet gekend is, heb ik dit duo gisteren op verzoek even gefilmd.

Ervaar jij ook de rust die ze uitstralen ? De sanke is van de veiling van Sakai FF, de kohaku is een sandan waar hij al lang naar op zoek is. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat dit een goede investering in de toekomst is.

Ondertussen zwemmen de koi allemaal goed rond in Arendonk en is het elke dag een lust om ernaar te kijken en ervan te genieten. De lange tijd van wachten is nu aangebroken, want het is winter. De morele koihobby leeft nog, en staat niet op een laag pitje, maar de fysieke hobby is nu iets minder.

Updates van koi of foto's en filmpjes van klanten zijn nu altijd welkom...

Meer afbeeldingen

Dagen van rust en ontspanning: afbeelding 1
Dagen van rust en ontspanning: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240