De eerste ophaling is een feit

De eerste ophaling is een feit

Gisteren werd er voor de eerste keer sinds lange tijd nog eens een koi opgehaald. Vergezeld van de vrijbrief en met inachtneming van de social distancing voorschriften, bleek er geen enkel probleem te zijn Ik hoop dat er nu meer zullen volgen zodat ik mijn vijvers verder kan voorbereiden voor de nieuwe lading.

Zoals je kan zien op de foto's wordt alles netjes klaargezet, kan je de koi zelf rustig bekijken met behoud van afstand. Deze keer gaat het over een Hoshikin Showa die ik vorig jaar in november aankocht. De klant die onbekend wenst te blijven kreeg de gelegenheid om de showa te bekijken. Ondertussen had ik al het filmpje gemaakt en nadien werd ze ingepakt en kon ze naar huis vertrekken. Weer een zorg minder, nog 81 te gaan.... 

Wie zijn koi wil komen ophalen:

Stuur me dus een mail, zodat we een uur afspreken en dat ik de papieren in orde kan maken om een uur af te spreken voor het ophalen van de koi. Morgen is al een uur bezet voorlopig, namelijk 11.00 uur voor een klant uit Nederland. Ik tracht ieder uur op zaterdag of zondag een afspraak te maken. Goed voor de koi, goed voor de klant en goed voor Interkoi, wat wil je nog meer. Nogmaals, de te nemen stappen staan vermeld in de nieuwsflash van gisteren.

Laat ons dan over gaan tot de orde van de dag. Zoals gezegd laat ik de volgende dagen telkens een filmpje zien van koi die nog niet verkocht zijn. Ik ga ook geen extra moeite doen om de koi te verkopen, ze zijn meer dan goed en zullen alleen maar gunstig evolueren.

Of de huidige situatie het nog zal toelaten om dit soort koi te verkopen, moet ik nog even laten bezinken. Het is mogelijk dat er een grote impact zal zijn op de koi business en misschien moeten we weer terug naar af. Te bedenken dat we 13 jaar gewerkt hebben om tot dit niveau te komen....

Vandaag heb ik 3 koi in de bowl gezet om te meten en te bekijken. Meer up to date kan je niet zijn. Als ik uit deze 3 moest kiezen dan zou ik het wel weten, maar weten jullie het ook ? De 2 sanke zijn van Sakai FF en de showa is van Momotaro.

DE SHOWA VAN F.D.

Deze showa gaat naar Frankrijk, hopelijk in de komende weken. Nog even een flashback naar de showa bij aankoop. Het blijft interessant om bepaalde ontwikkelingen te blijven bekijken, het is een leerschool waar niets boven gaat. Leer je ervan ? Natuurlijk je leert aanvoelen hoe koi van een bepaalde kweker kunnen evolueren.

Dat is nog geen garantie dat het ook gebeurd zoals wij denken dat het zal gebeuren, maar een kleine inschatting wordt er alleen maar door verbeterd.Dit is in ieder geval een prachtexemplaar geworden. Ik ken niet precies de vijver waar ze naartoe gaat, maar ik heb ooit een foto gezien, en dat leek me meer dan in orde.

Beste klanten....nogmaals, maak een afspraak, liefst zaterdag of zondag om je koi op te komen halen. Door de week is het ook geen probleem. Volg de richtlijnen, er is nu geen enkel obstakel meer om de koi niet te komen ophalen.

 

Meer afbeeldingen

De eerste ophaling is een feit: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Johan

555


Wim DW

555

interkoi

555

Wim DW

@interkoi 555


ben.

555

Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml