Sekeguchi showa opgehaald. Na ruim 2 weken in quarantaine bij Interkoi Almere gaat ze nu bij Ferry zelf nog een tijdje in quarantaine en kan hij er vast meer van genieten! Ik ben vergeten nieuwe foto's te maken maar als je de hieronder getoonde foto neemt en je doet er een 1-2 cm. bij en wat meer body dan zijn we er wel. Verder is de huidkwaliteit echt geweldig.

" /> Sekeguchi showa opgehaald. Na ruim 2 weken in quarantaine bij Interkoi Almere gaat ze nu bij Ferry zelf nog een tijdje in quarantaine en kan hij er vast meer van genieten! Ik ben vergeten nieuwe foto's te maken maar als je de hieronder getoonde foto neemt en je doet er een 1-2 cm. bij en wat meer body dan zijn we er wel. Verder is de huidkwaliteit echt geweldig.

" />
De eerste Sekeguchi is naar huis! En WK aanbieding!

De eerste Sekeguchi is naar huis! En WK aanbieding!

Ferry uit Almere heeft vandaag zijn Sekeguchi showa opgehaald. Na ruim 2 weken in quarantaine bij Interkoi Almere gaat ze nu bij Ferry zelf nog een tijdje in quarantaine en kan hij er vast meer van genieten! Ik ben vergeten nieuwe foto's te maken maar als je de hieronder getoonde foto neemt en je doet er een 1-2 cm. bij en wat meer body dan zijn we er wel. Verder is de huidkwaliteit echt geweldig.

Zoals beloofd kreeg Ferry een 3 kg. zak Probites Summer mee en een T-shirt van Interkoi Almere. Dit was de actie die ik tijdens de barbeque had gehouden. Nu besef ik goed dat het toen heel slecht weer was dus heb ik het volgende bedacht: Gedurende het WK en de aanwezigheid van Nederland in Zuid Afrika blijft de actie gelden. Dus bij aankoop van een Sekeguchi Showa krijgt de koper een 3 kg. zak Probites Summer en zolang de voorraad strekt een Interkoi Almere T-shirt. Als extra geef ik ook nog een korting op de vermelde prijs van € 100,00.

Verder is er gedurende deze periode nog een actie! Op alle Momotaro tosai geef ik gedurende deze periode een korting van € 50,00 per koi.Dus de nummers 4-5-6-8 en de ginrin sanke's. Je kunt dus al een Momotaro tosai kopen vanaf slechts € 125,00 met certificaat.

Om de aanbiedingen compleet te maken is de Ochiba van Otsuka gedurende deze periode te koop voor slechts € 250,00

Door de stijgende prijzen van de grondstoffen op de wereldmarkt zullen de prijzen van diverse koi voeders binnenkort ook in prijs omhoog gaan. Daarom heb ik ook besloten om de Probites Summer en Probites Summer mix in 3 kg. verpakkingen gedurende het WK aan te bieden voor € 37,50. Normale prijs is € 45,00 en deze zal per 1 juli naar € 47,00 omhoog gaan dus grijp je kans!

Ook de Bombyx is gedurende het WK in de aanbieding. Verwen uw koi eens wat zij zullen vast iets minder aandacht krijgen de komende 4 weken.... van € 16,95 voor € 12,50 per 1 kg. verpakking!

Kom gerust eens vrijblijvend kijken, de koffie staat klaar en als het warm wordt ook nog een biertje of een glas wijn!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml