De enveloppekes zijn klaar

De enveloppekes zijn klaar

Ik ben volop bezig om de voorbereidingen voor morgen te maken.

De animo is goed, de visjes doen het goed, ik verwacht er veel van, het weer zal niet denderend zijn, maar echte koiliefhebbers laten zich hierdoor niet afschrikken. Ik ben ook blij dat er zoveel mensen zijn de zich aangeboden hebben om te helpen, en ik wens ze hiervoor dan ook hartelijk te danken.

De certificaten met de enveloppen zijn voorbereid, papiertjes om je nummer op te schrijven liggen bij het secretariaat. Uiteraard is er volop koffie en drank te verkrijgen, en als ik men niet vergis heeft Arjan ook nog een verrassing in petto in de vorm van een snackje.

Mike heeft beloofd dat hij de probites morgen op tijd zal brengen, dus dat kan dan ook onmiddellijk meegenomen worden. Ik zal ook een aantal belangrijke artikelen om koi te behandelen klaarleggen, zodat je eventueel je voorraad aan kan lengen. Het zullen er niet zoveel zijn, ik noem ze even op: triclam, virkon, vitaminesupplenten, melkzuurbacteriën, klei etc.

Bovendien zal ik morgen de prachtige jacks van Interkoi aanbieden voor 20 euro, want ik raak ze aan de straatstenen niet kwijt. Ze kosten normaal 49 euro, en zijn van bijzonder goede kwaliteit. Zonde dat niemand ze wil. De bodywarmers zal ik ook klaarleggen en proberen te verkopen tegen 10 euro. Ik zou zeggen profiteer ervan...

Hier nog een filmpje van de Open Sales visjes, zojuist gemaakt.

Meer afbeeldingen

De enveloppekes zijn klaar: afbeelding 1
De enveloppekes zijn klaar: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137