De juiste prijzen zijn bekend

De juiste prijzen zijn bekend

Het heeft wat lang geduurd, het was wat omslachig en soms niet heel duidelijk, maar uiteindelijk hebben we 3 eerste prijzen en 2 tweede prijzen gewonnen.

Geen slecht resultaat als je bedenkt dat ik toch de beste stuurlui aan wal heb laten staan voor Arcen. Waar ik terecht trots op ben, is het feit dat ik totaal andere vissen meegenomen heb dan in Hilvarenbeek, en toch nog een goed gescoord heb, terwijl de meesten toch dezelfde vissen jaar op jaar inzetten.

De tosai uit Ben's Bakje hebben bewezen wat ze waard zijn, namelijk een dikke eerste en tweede prijs in hun klasse. Dan mijn keuze uit de 42 selectie die tweede was, mijn lievelingssanke uit de Sadazo Matsunoseke bloedlijn die eerste was en de Showa van Momotaro die eigenlijk een Sanke is, maar wie maalt erom...

De Showa van Momotaro, winnaar klasse 8 verhuist naar Jeroen, de tosai sanke uit Ben's Bakje die 1ste was wordt eigendom van Interkoi Almere, de tosai sanke uit Ben's Bakje die 2de was wordt eigendom van Paul, de Sadazo blijft lekker bij mij zwemmen, en de showa van de 42 reeks wordt eigendom van Martin.

Zo is de 3de uitgave van de Belgium Koi Meeting weeral een feit. Op de organisatie is niets op aan te merken, op de kwaliteit van de aangeboden vissen ook niet, maar de "drive" ontbrak in het geheel. Alle ingrediënten zijn aanwezig om hier een geweldig evenement van te maken, maar de extra touch ontbreekt. Als er enkele creatieve mensen moesten opstaan om het geheel op te smukken, de uitstraling te optimaliseren, de publiciteit te ondersteunen, zou dit, samen met Arcen, de beste koishow van Europa kunnen worden, daar ben ik zeker van. De troeven zijn voorhanden...

Na deze 2-daagse stressperiode zwemmen de vissen nu lekker in quaranataine op 22°en kunnen ze genieten van hun welverdiende rust. Nu op naar de volgende koishow....Arcen 2009, maar eerste koishow in Arcen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137