Mooie prijs in Hasselt

Mooie prijs in Hasselt

Tijdens de Belgium Koi meeting hebben we een fraaie eerste prijs gewonnen met de tossai Maruten sanke.

Verder heeft Interkoi Arendonk nog een mooie serie prijzen gewonnen!

Onderstaande tekst overgenomen van Luc:

Het heeft wat lang geduurd, het was wat omslachtig en soms niet heel duidelijk, maar uiteindelijk hebben we 3 eerste prijzen en 2 tweede prijzen gewonnen.

Geen slecht resultaat als je bedenkt dat ik toch de beste stuurlui aan wal heb laten staan voor Arcen. Waar ik terecht trots op ben, is het feit dat ik totaal andere vissen meegenomen heb dan in Hilvarenbeek, en toch nog een goed gescoord heb, terwijl de meesten toch dezelfde vissen jaar op jaar inzetten.

De tosai uit Ben's Bakje hebben bewezen wat ze waard zijn, namelijk een dikke eerste en tweede prijs in hun klasse. Dan mijn keuze uit de 42 selectie die tweede was, mijn lievelingssanke uit de Sadazo Matsunoseke bloedlijn die eerste was en de Showa van Momotaro die eigenlijk een Sanke is, maar wie maalt erom...

De Showa van Momotaro, winnaar klasse 8 verhuist naar Jeroen, de tosai sanke uit Ben's Bakje die 1ste was wordt eigendom van Interkoi Almere, de tosai sanke uit Ben's Bakje die 2de was wordt eigendom van Paul, de Sadazo blijft lekker bij mij zwemmen, en de showa van de 42 reeks wordt eigendom van Martin.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml