De jumbo hadden succes

De jumbo hadden succes

De nieuw aangekomen vissen bekijken zorgt altijd voor de nodige interesse.

De meesten doen het dan ook goed, met uitzondering van 1 of 2 boxen die slecht zijn verzonden. Dit zorgt weer voor de nodige stress en vervelende toestanden.

De jumbo koi schijnen zich goed aangepast te hebben, en hadden natuurlijk het meeste bekijks. Bowlen doe ik nog niet, maar even naar boven begeleiden op speciaal verzoek kan even, want men is toch nieuwsgierig.

Deze kojo, is een kruising tussen een karashigoi en een kohaku. Ze is verschrikkelijk imposant, en heeft bovendien een gouden karakter. Ik had deze min of meer voor mezelf gekocht, want dit soort vriendelijke vissen kom je niet zo makkelijk tegen. Helaas werd deze snel verkocht, zodat ik weer op zoek moet gaan naar soortgelijke koi.

Ondertussen heb ik begrepen dat de Grand Champion in Kalkar niet gewonnen werd door de voorspelde 94.5 cm sanke van Momotaro, maar door de kleinere 84 cm grote sandan Kohaku van Sakai. Beiden geweldige vissen zo te zien, maar helaas zijn dit soort koi voor weinigen weggelegd.

Het blijft echter prachtig om naar te kijken.

Eens te meer wordt het gevecht geleverd door de 2 grootheden in de koiwereld, Sakai FF en Momotaro koi farm, waarbij Sakai FF het laken duidelijk naar zich toe trekt. Reken daar nog even Dainichi bij en ik denk dat je dan de top 3 van Japan hebt momenteel.

Laat het ons maar bij mijn GC houden die in mijn quarantaine bak gehuisvest zijn momenteel. 80 cm zullen ze niet worden, maar mooi om te zien zeker en vast.

Ondertussen sta ik op het punt om naar te vertrekken naar Japan, en wie weet, krijg ik op de veiling misschien wel de toekomstige GC te pakken. Dromen mag....en je weet nooit.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240