De monsters van Momotaro

De monsters van Momotaro

Het was zoals bekend een spannende dag, en ik ga er morgenvroeg (mijn morgen) wat meer over vertellen, want ik val bijna op mijn stoel in slaap.

Ik heb een superdeluxe reis gehad zonder veel problemen, maar heb in het vliegtuig helaas niet geslapen. Ik ben gisteren onze tijd vertrokken rond 10.30 uur en ben vandaag om 11.30 uur Japanse tijd aangekomen (=3.30 uur onze tijd).

Ik ben dan de ganse dag op pad geweest, en zal het wedervaren morgen verder vertellen. Nu wil ik gewoon verkopen, want ik heb toch weer het één en ander klaar gekregen bij Daisuke.

Nu moet ik er wel bij vertellen, dat, sinds mijn zoon de website van Momotaro heeft gemaakt met een volledig op maat gemaakt admin gedeelte, zodat ze de website volledig zelf kunnen beheren, hij toch bepaalde gunsten aan mij verleent. Blijkbaar was het heel moeilijk en heel kostelijk om dergelijke website in Japan te laten maken. En zwijg me over de standaard sjablonen websites, want dat is het sop van de kolen niet waard om over te praten. Het is willen maar niet kunnen, en daarmee heb ik alles gezegd.

Ik moest wel even zeuren om goede betaalbare koi, maar plotseling troonde hij me mee naar 2 vijvers waar een aantal koi zaten die voorbestemd zijn voor de opensales van morgen. HIer heb ik als eerste een aantal nisai mogen kiezen, en geloof me, ik was er ontzettend blij mee. Bovendien kreeg ik nog een aanvaardbaar prijskaartje voorgeschoteld, en toen sprong ik helemaal een gat in de lucht.

Ik ga ze hier allemaal even onder elkaar zetten, en ik zal er ook een prijs bij vermelden. Hier wil ik echter het volgende bij zeggen. Deze prijzen zijn enkel geldig zolang ik in Japan ben en niet langer. Als ik terug ben van Japan, zijn deze prijzen niet meer geldig.

Eerst een totaalovezicht van de door mij geselecteerde vissen. Polleke en Matthijs zullen nu wel op hun tanden knarsen van positieve jaloezie, maar ja, ik kan er ook niet aan doen. Dan nu de koi één voor één op een rijtje, voorzien van 2 prijzen. Een prijs als je hem onmiddellijk in Arendonk ophaalt en zelf quarantaine voorziet, en een prijs zolang ik in Japan ben. Zaterdag verdwijnen deze prijzen en zijn ze niet meer geldig.

Sansai Yondan Kohaku 67 cm 1404001. verkocht

Dit is de enige sansai die er tussen zat. Een geweldig patroon en geweldige uitstraling. De kwaliteit van het Shiroji is misschien iets minder van kwaliteit, maar niets kan deze koi evenaren. Iedereen wil dit in zijn vijver, geweldige chique koi.

Kohaku 56 cm - 1404002.

100% vrouwelijk, en een koi met een geweldige body. Dit is de enige die duurder zal zijn. Ik mocht de koi niet sexen, anders zou er een ander prijskaartje aan gekoppeld worden.

Prijs afgehaald in Arendonk: 2250 euro.

Prijs nu gekocht maar incl. quarantaine 5-6 weken: 2500 euro

Nisai Sanke 55 cm - 1404003.verkocht

Zeer goed beni, geweldige body en krachtige uistraling.

Nisai Sanke 57 cm - 1404004.

HIer geld hetzelfde als hierboven.

Prijs afgehaald in Arendonk: 1250 euro.

Prijs nu gekocht maar incl. quarantaine 5-6 weken: 1500 euro

Nisai Sanke 59 cm - 1404005.

Mijn specialleke. Hier doe ik hiervoor. Lees de toekomst van deze sanke. Lengtegroei, patroon dat bijzonder speciaal is, goed shiroji en zacht beni, en bovendien sumi dat onvoorspelbaar is.

Prijs afgehaald in Arendonk: 1700 euro.

Prijs nu gekocht maar incl. quarantaine 5-6 weken: 1950 euro

Nisai Sanke 61 cm - 1404006.

Een kanon van jewelste met zeer sterk sumi van zeer goede kwaliteit.

Prijs afgehaald in Arendonk: 1950 euro.

Prijs nu gekocht maar incl. quarantaine 5-6 weken: 2200 euro

Nisai Showa 55 cm - 1404007.

Wie wil er tegenwoordig geen fantastische showa van Lion Queen of Red Tiger ? Ik heb er twee geselecteerd. Ik heb deze nog even gecheckt betreffende sumi op de neus, en dat heeft ze hoor....tover het er maar op...

Prijs afgehaald in Arendonk: 1250 euro.

Prijs nu gekocht maar incl. quarantaine 5-6 weken: 1500 euro

Nisai Showa 54 cm - 1404008.verkocht

En voor dit prachtexemplaar geldt hetzelfde als hierboven.

Deze komen volgende week binnen, en zeg nu zelf...zijn dit geen monsters van Momotaro ? Als dit geen geweldig aanbod is, dan geef ik het op. Dit soort vissen voor deze prijzen is ongezien. Ik wil hier nog even erbij vermelden dat deze koi niet ingeruild kunnen worden met andere koi, of verrekend kunnen worden. Ik krijg tegenwoordig teveel vragen hieromtrent, en daardoor kan ik door de bomen het bos dikwijls niet meer zien.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240