De keuze van Gerry

De keuze van Gerry

Gerry maakte van de gelegenheid gebruik om zijn aankopen voor volgend jaar vast te leggen.

Als trouwe klant liet hij deze kans niet onbenut, en zijn keuze was vrij vlug gemaakt. Om enkele vergelijkingen te maken, liet ik hem nog enkele andere koi uit dezelde reeksen zien, om zijn beslissing nog wat moeilijker te maken, maar Gerry bleef bij zijn beslissing.

Dit filmpje laat je zien welke het uiteindelijk zijn geworden, en ik kan zijn keuze alleen maar ondersteunen. Toch kan je zien dat al deze koi die gebowld worden er uitstekend uit zien, en volgens mij ook zeker hun geld waard zijn.

We worden verwend met zacht weer in deze tijd van het jaar, en het blijft daarom een goede keuze om nu nog uw koi aan te kopen. Het werkt tweëerlei. Ik ben blij dat er nog een aantal koi weggaan, en ik kan mijn budget voor mijn nieuwe aankopen verhogen, en bovendien zijn jullie er goed mee.

Wat ik ook nog wel wil doen is jullie ook nog even laten meegenieten van mijn nieuwe bewoners, die ondertussen hun opvangvijver hebben verkend. Als je tijd hebt en 3.20 minuten van je kostbare tijd kan uittrekken, ga dan even rustig voor je computer zitten en geniet even van deze kostbaarheden.

Tancho sanke van Sakai SFF 2010 - 65 cm

Sixth Sence of SSS van Sakai SFF - 81 cm, een natte droom.

Showa 1209004 van Ueno.

Een zuivere showa met voldoende verdeling van de 3 kleurend. Het sumi op het hoofd geeft deze showa een krachtige uitstraling, terwijl het grote hi patroon een ordelijke indruk geeft. Net zoals meerere Ueno showa, zijn dit koi die altijd een mooie verschijning zijn in je vijver en die het nodige karakter legt in je verzameling. Het worden geen reuzen, maar wel mooie vijvervissen.

Ginrin Kohaku van Momotaro.

Bloedmooi zijn deze ginrin kohaku van Momotaro. Ja, ik weet het, ginrin is niet gewild, maar ik blijf ze graag zien. Bekijk deze body maar eens goed, en projecteer dit fenomeen maar eens naar 70 cm, dan weet je toch niet meer wat je ziet ? En ja hoor, ik heb het hi op de vin ook gezien...hij moest maar eens perfect zijn...

Showa 1209007 van Ueno.

Oeps dit is andere koek. Deze showa blijkt 100% vrouwelijk te zijn en met een patroon waar je eens de wenkbrauwen bij op moogt halen. Dit zou wel eens een verschrikkelijk mooie kunnen worden. Zwart -rood - wit en dit perfect in balans naar achter in kaart gebracht. Goede body en beenderstructuur. Als jij het niet wist, dan weet ik het wel.

Kohaku 1201042 van Taniguchi.

Eén van de betere kohaku van Taniguchi wat betreft de huidkwaliteit. Dit doet de waarde van de koi sterk stijgen. Let op de luster en de glans in combinatie met het sterke hi dat van voor naar achter van dezelfde intensiteit is. Als je hem ziet zwemmen zou je denken dat het een doitsu is, zo goed is de huidkwaliteit.

Shiro Utsuri 1209017 van Marudo.

Neen, je zou het niet zeggen, maar als je deze utsuri koopt die er nu niet uitziet, en de mogelijkheid zou bestaan dat het een vrouwtje is, dan ben je nog niet aan het einde van je latijn. Dit zijn de shiro's die volop voor verrassingen kunnen zorgen. Deze shiro is zeker de moeite waard om aan te kopen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240